« Nu kan jag inte skylla på knäet längre | Huvudsidan | Den grymme badmästaren »

11 januari 2004

Say goodbye to yesterday?

Nu,har jag fått över hela 2001 och fram till och med september 2002 av min gamla dagbok hit.

Det har tagit alldeles för många timmar och jag har funderat flera gånger på att ge upp men det är inte lätt det heller - att liksom kasta bort så många "dagar". Den ena rösten säger till mig Don't hold on to the passed, say goodbye to yesterday och den andra säger Life i short do what you must!

Det ska nog bli klart det här också någon gång men nu är armen näst intill lam och Maken kräver lite sällskap i framför stupidboxen (har han låtit mig ana eftersom han varit vägen om mitt arbetsrum ett flertal gånger nu utan att ha något speciellt ärende) så jag får väl gå in och försöka vara lite social :-)

Både lilla och stora Monsterbarnet har ring i dag - det är en lycka,
Den lilla jobbade och den stora hade det bara bra där borta, långt borta.
Hon kommer ju snart hem på leave och det ska bli härligt att få ha henne här några dagar.

Skrivet av Angela Müller den 11 januari 2004 20:13

Kommentarer

Bra jobbat, super! Om jag ändå skulle orka...

Skrivet av: Anna, Boris och Ila den12 januari 2004 11:16

Klart du gör gumman! *Kram*

Skrivet av: Angela den12 januari 2004 18:45

Jag ska också kopiera hela min dagbok nån gång....

Skrivet av: Britt-Marie den12 januari 2004 18:45