« Hässleholm tur och retur | Huvudsidan | Jo visst ja »

14 januari 2004

Konserthuset

Har i kväll lyssnat på violinkonsert på Göteborgs Konserthus. Det var som vanligt fullsatt, pampigt och mäktigt!
Innan konserten intog vi en skamligt dyr och god middag på restaurang (som vanligt kommer jag inte ihåg namnet) på Avenyn.

Dagen, jo det var till att jobba i kapp gårdagen då jag var på tjänsteresa och alltså inte fick något "vettigt" gjort och ingen annan gör det när man är borta så det vara bara att hugga tag i saker och ting.
Några möten och lite annat så var den dagen också till ända.

Inget sim i morse då knäet inte vill sig. Tog mig i kragen i eftermiddags och ringde för tid hos miin doktor - då har dom infört telefontid för tidsbeställning mellan 09.00 - 10.30. Tji fick jag!

Skrivet av Angela Müller den 14 januari 2004 23:19

Kommentarer

Glöm inte att ringa i morgon bitti! *Ler*

Skrivet av: Britt-Marie den15 januari 2004 18:39

Jag må vara kille, och 21 år, men nog har jag länge önskat om att få gå och lyssna på en symfoniorkester (rätt stavat) Alla ungdomar lyssnar inte på Maiden eller Green Day *lovar* Roligt att du tyckte om vad du hörde, dock låter den där Stravinsky väldigt avancerad.

// Mvh Daniel

Skrivet av: Daniel Olovsson den20 januari 2004 21:48

Daniel> Jag kan varmt rekommendera det! Jag har ingen som helst kunskap och kommer knappt ihåg kompositörerna mellan konserterna jag går på - men jag njuter likafullt ändå. Att det skulle vara särskilt avancerat är bara att ignorera!

Skrivet av: Angela Müller den21 januari 2004 07:23