« Krokodiler | Huvudsidan | Alla tjugotre »

13 december 2003

Luciagym

Gissa om jag blev grinig när jag vaknade i morse och klockstollen inte hade passerat med än precis halvsjuslaget.
Nähä, tänkte jag så kul ska vi inte ha, här ska banne mig somnas om vilket jag inte trodde jag skulle men lyckades till slut i alla fall.
Sussade därpå alldeles utmärkt till 10.30....HALLÅÅÅÅ där! Jag hade ju planerat vara på gymet precis klockan 10 när dom öppnar.

Nåja, det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Hamnade i alla fall på gymet 11.30 och hade förväntat mig ett fullproppat dito men se det var nästan tomt!

Kanske har folk annat att göra en luciadag som det ju är i dag. Åtministone de som har småbarn.

10 minuter motionscykel
10 minuter roddmaskin
60 minuter styrketräning
10 minuter trappmaskin
15 minuter helvetesmaskin
10 minuter löpband

Börjar känna lite panik för nu är det bara nästa vecka också och sedan blir det i värsta fall ett uppehåll på minst två veckor om jag inte kan hitta ett gym på Tenerifa. Paniken består då i att jag förmodligen på dessa två veckor tappar det lilla jag lyckats bygga upp.

Skrivet av Angela Müller den 13 december 2003 15:18

Kommentarer

*suckar* Tänk om man ändå kunde sova så länge... *Kram*

Skrivet av: Bim den13 december 2003 18:55

Jag vaknade halv nio första gången och tyckte det var LITE för tidigt.Tänkte att jag vilar till nio iallafall så blir det lagom...jag vaknade klockan tio!Tydligen sjusovarnas helg det här!Jag kom förståts inte iväg till nåt gym,men jag tog en promenad på en och en halv timme iallafall och tänkte faktiskt på dig för det snöade,duggregnade och till sist öste det ner..det är inte bara du som trotsar ovädret!Duschen VAR skön efteråt!Ha det gott // Snurran

Skrivet av: snurr den13 december 2003 18:56

*Skrattar* Måste kommentera igen efter att ha läst Snurrans inlägg! Själv så hade jag ställt klockan på 07.00 för att se Lucia-tåget på TV om jag skulle sova över. Vaknade med ett ryck klockan 06.55 och trodde jag skulle till jobbet och hade försovit mig! Insåg att det var lördag... Gick upp och la mig i soffan i vardagsrummet och tittade på tåget. Drack kaffe och grät några tårar i min ensamhet. *Kram*

Skrivet av: Bim den13 december 2003 18:58

Vad duktig du är påk gymet!

Skrivet av: karin lodin den14 december 2003 10:26

Snurr> Jag vet minsann att du är både tapprare och envis som en lus på en tjärsticka när det gäller att gå ut i ur och skur :-) Det kan jag jag inte säga om mig själv! *Kram*

Skrivet av: Angela den14 december 2003 11:27