« Never in my wildest dream... | Huvudsidan | Luciagym »

11 december 2003

Krokodiler

Jag hann inte simma i morse och det pga att jag hade möte med två krokodiler - konsulter alltså (hårdhudade, små öron, stor käft och tar sig ofta vatten över huvudet) redan 08.00 i morse.

Vi var dock i simhallen som vanligt i tid men det blev bara dusch och sedan försökte jag att så omärkt det nu bara var möjligt smyga mig ut förbi den grymme badmästaren och därpå direkt till jobbet för att vara klar i tid till åtta. Det finns alltid en risk att han drar in årskortet om man inte sköter sig, han är verkligen grym alltså :-)

För övrigt har dagen varit som dom flesta andra dagar med det undantaget att jag trodde jag skulle dö av hunger innan det blev lunchdags eftersom jag inte hann äta frukost pga krokodilerna utan fick dagens första mål till lunch.....

Inte ett livstecken från någon av ungarna så jag får nog ta och ringa i kväll. Resten av kvällen ska jag njuta av friden och vara riktigt lat, bara äta och sedan sätta mig framför dumburken det gör jag näst intill aldrig så här under veckan.
Sådetså!

Skrivet av Angela Müller den 11 december 2003 18:39

Kommentarer

Hoppas att du har det lugnt och skönt framför teven nu... *Kram*

Skrivet av: Bim den11 december 2003 20:20