« En lång och intensiv vecka | Huvudsidan | Har kvalitén försämrats? »

10 november 2002

Ytterligare ett fönster klart med nya gardiner

Vi slängde vägen om Ikea i dag för att komplettera lite till vår nyinredda hall och jag sprang på ett helt underbart tyg som man blir riktigt glad när man ser. Det köpte jag till mitt arbetsrum och gardinerna är färdigsydda och hänger på plats.
Nu har jag faktiskt bara ett fönster kvar så har hela huset fått ny fönsterbeklädnad. Jag började visserligen i somras men å andra sidan har vi ett ganska stort hus - åtminstone många fönster och man får inte glömma att jag dessutom sytt gardiner till lilla Monsterbarnet och Osses lägenhet som innehåller ganska många fösnter oxå.
Det rum som nu återstår är Woffes ateljé, som aldrig används som det så det har jag snott och har som strykrum.

Nåja, jag känner mig ganska nöjd. Hallen fick en ny matta i dag från Ikea och så köpte vi nytt system till hatthyllan som vi ska måla om i en ljus grå färg.

Kvällen har gått till gardinsömnad och nu ska jag slappa lite framför dumburken.
Barnen har ringt, bägge två, till Woffe då förstås eftersom det är fars dag i dag vilket jag totalt hade raderat ut i min databas men å andra sidan är han ju inte min pappa.

Mitt nästa stora projekt är att röja i mitt arbetsrum - där finns allt mellan himmel och jord och däribland en massa små projekt som rasat av olika anledningar. Det är nog dags att ta ett tag och försöka få lite ordning.

Sedan då - jo det är måndag alldeles snart och en ny arbetsvecka tar fart, simning varje morgon och förhoppningsvis lite stavpromenader.

Skrivet av Angela Müller den 10 november 2002 20:50