« Banne mig - blev dom inte klara | Huvudsidan | Ytterligare ett fönster klart med nya gardiner »

9 november 2002

En lång och intensiv vecka

Jag har varit på konferens denna veckan och kan nu konstatera att om vi ska ro iland den projektplan vi har i gruppen för nästa år så kommer den att kräva 48-timmars dygn =)

Vi var i Falkenberg och konfererade och det var fint - väldigt välordnat, god mat och trevlig underhållning. Det fanns i anslutning till hotellet även en simbassäng med 50-meters bana som innehöll saltvatten. Det var en upplevelse kan jag lova när första kallsupen kom för mig som är van vid klorfyllt vatten vareviga morgon =)

I dag röjer vi järnet här hemma. Hallen är klar med sina nya möbler och dagen har gått åt till att städa i garderober och lådor. Det är inte utan att det behövs kan jag lova.

Jag har ägnat en liten stund i trädgården oxå - planterat en ny buske och krattat lite löv samt fyllt på matborden till vildfåglarna.
Tvingade med mig katten ut och det har hon nu muttrat om hela eftermiddagen och inte förlåtit mig ännu att hon var tvungen att sätta ner sina prinsessetassar på den kalla marken!

Gardinerna för allrum och kök är klara men jag har lite smådetaljer såsom att klä om soffan och sy lite dukar kvar - får se vad morgondagen kan ge.

Skrivet av Angela Müller den 9 november 2002 15:14