« Adolphson & Falk + Tina Turner | Huvudsidan | Röj ut - packa ner, märka med vad lådan innehåller »

15 oktober 2002

Å där fick jag leta mig fram i kolsvartet

Visserliger med god underhållning, bl a Phil Collins, men ändå.
Nej, det var tufft. Jag startade inte förrän 17.35 och det finns inga ljus efter dom första 2 1/2 km så det blev att gissa sig fram när man inte såg var fötterna hamnade.
Nej, nu får jag ge upp den vägen och gå en säktare sträcka med belysning.
MEN innan det blev helt svart såg jag en kritvit katt, inte så vanligt, ligga i diket och smyga på något - en mus kanske.

Det tog mig faktiskt några minuter längre i dag, 5 för att vara exakt. Men det är inte så konstigt med tanke på att farten gick ner en aning när jag inget såg. Höll faktiskt på att krocka med en ryttare. Det kom två hästar med ryttare i bredd och jag såg ingenting. Den ena flyttade sig över till andra sidan när jag var alldeles inpå och det var då jag upptäckte dem. Eftersom det regnade hade jag regnkläder - mörkblå så jag var inte lätt att upptäcka heller kan jag tänka mig.
Nåväl, i morgon blir det vilodag från stavgången. Vet inte hur tusan jag ska orka simma min kilometer på morgonen men det ger väl sig.

Skrivet av Angela Müller den 15 oktober 2002 20:09