« Å där fick jag leta mig fram i kolsvartet | Huvudsidan | Snökaos i Gråbo »

17 oktober 2002

Röj ut - packa ner, märka med vad lådan innehåller

Kunde väl aldrig i min vildaste fantasi tro att vi fick plats med så mycket prylar i vår lilla jättesöta husvagn - men det fick vi!
Vi har alltså ägnat denna torsdagskväll åt att plocka ner allt i kartonger samt märka upp dessa med innehåll för att lättare kunna starta nästa säsong - om den nu kommer någongång :-(

Monsterpappan har skött detta på egen hand då och då ända till förra året. Gissa varför?
Jo, han har sagt till mig helt plötsligt att ?du jag åker och lämnar in husvagnen i morgon för vinterförvaring?.
Nä, säger jag då, mycket bestämt (som bara en monstermamma kan)! Det kan du inte göra för först måste jag packa ur allt.
- Det har jag redan gjort svarar han då.

Gissa vad jag har hittat när våren kommer?
Jo, en kasse här och där med ett innehåll så att man baxar. T ex ett par tofflor, någon kastrull och en kryddburk osv osv.
Detta har han sedan ställt in i garaget och några veckor senare har han blivit synnerligen irriterad över allt som står i vägen vilket då innebär att några kassar hamnar på vinden, några på en hylla i garaget och några i ingenstans.
Varje år saknar jag massor av prylar som vi aldrig hittar men det är inte hans fel - nejdå. HAN har minsann packar ner allt i laga ordning.
Nåja, det går ju alltid att kompelttera med nyinköp =)

MEN, nu har jag packat ner allt i kartonger som vi hämtat från speceriaffären, skrivit allt i detalj på lådan vad den innehåller.
Ska bli otroligt spännande och se vad vi hittar nästa år =)

I morgon går färden mot Fjärås där den lilla sötnosen ska stå varmt och gott i skydd mot vinterns läskiga blåst och kyla och eventuella snöfall.
Men jag tror banne mig att jag älskar honom i alla fall - Monsterpappan alltså!

Det blev alltså ingen stavgång i dag och det är Monsterpappans fel alltihop bara för att han envisas med att det är i morgon (av alla dagar) som husvagnen ska in på vnterförvaring så kände jag att nähä, jag måste hem och hindra honom från att röja ut den på egen hand!
Nåväl, nu är det gjort och stavgången får jag väl ta igen nästa vecka.

Vi är lediga imorgon och kör hemifrån tidigt för att kanske eventuellt hinna uträtta något mer denna nådens fredag.

Skrivet av Angela Müller den 17 oktober 2002 20:25