« Näst intill 3 mil | Huvudsidan | Å där fick jag leta mig fram i kolsvartet »

14 oktober 2002

Adolphson & Falk + Tina Turner

Höll mig i sällskap hem i dag denna regninga, blåsiga, trista eftermiddag.
Som vanligt behövde jag 1,55 på min 1,1-milare - men vafan - nu är det gjort och jag hade faktiskt motvind =)

Vi smet lite tidigare ifrån jobbet i dag eftersom Monsterpappan skulle klippa sig och vi har ju tyvärr inga nattöppna frisörer i Gråbo.
Så jag startade redan 16.35 från Björsared och var hemma 18.30 i Gråbo. Välkomnad av en hungrig katta och en nyklippt make som för tillfället äter rester av den äpplekaka jag bakade i går kväll - maken alltså =)

Ambitionerna var stora den gångna helgen men jag hann inte med allt så om jag inte svimmar av matthet innan det är dags att slänga sig i bingen tänkte jag ta hand om tvätten, vika, stryka och lägga in i skåp och lådor.

Men först ska det ses på kultserien Hem till byn på TV, därefter får vi se hur mycket krafter det finns kvar.

Jorden går sin gilla gång i den himmelska ron.
Vi står som vi alltid stått - förankrad av gravitation.
Under nattens stjärnor är vi alla små och rymdens ordning bara något vi lärt oss förstå för hela vårt liv styrs av krafter vi aldrig känner.

Skrivet av Angela Müller den 14 oktober 2002 19:29