« I dag är i går | Huvudsidan | Nu går det an att vara tuff »

5 mars 2002

Olycklig kärlek, mord och dråp

Den som vill olycklig kärlek undvika
samt och tillika
olycka, mord och dråp
bör skaffa horoskåp

Och jag går min ?sju och en halvare? från jobbet för att undvika benskörhet!
Visst har man olika önskningar i livets olika skeden eller som någon klok sade:
När man är frisk har man tusen önskningar men den sjuke har bara en!

Det har varit en givande dag då jag konstaterat att mitt slit den gångna helgen har gett precis det resultat jag önskade.
Alltså det finns inga allvarliga buggar i WebBase 1.4 och det jag upptäckt hittills beror på våra HTML-mallar och inte systemet.
Det är en lycka att kunna konstatera för det innebär att det snart kan bli installation och därmed bli av med bastarden 1.3 som inte har samma uppfattning som jag om uptime när det gäller service för annonskunder.

En annan lycka är att jag snart ska få träffa Anna, Oskar och Boris. Ytterligare en dito är jag ska få ha Boris alldeles för mig själv när dom andra drar vidare mot Tyskland för att gratta farfar som blir 73 i dag.

Vi ska ta sköna, goa, mysiga promenader och prata om allt som hänt sedan sist vi sågs sist (annandag jul) och förstås lösa världsproblemen. Det gör vi alltid!

Tussen kommer inte att bli glad men det får jag ta igen sedan....om hon ändå kunde älska Boris hälften så mycket som jag - ja, då hade det inte varit något problem.
Tänk, då kunde vi sova tillsammans alla tre på natten i min säng (och en bit av Woffes eftersom han ändå inte är hemma).

En tredje lycka är att vi snart får hem Steffanie - påskveckan kommer hon.
Det är inte bra och ändå bra att ungarna så långt borta - fick någon tag i den?
Bra för att dom utvecklas och blir självständiga, vilket ju är målet med all uppfostran.
MEN.....

Skrivet av Angela Müller den 5 mars 2002 16:44