« Bokslut - februari 2002 | Huvudsidan | Olycklig kärlek, mord och dråp »

3 mars 2002

I dag är i går

Skulle man kunna säga eftersom jag inte avslutat igår ännu riktigt.
Jag har jobbat hela kvällen med tester av WebBase 1.4 som ser riktigt bra ut med några små undantag. Dessa kan jag inte riktigt avgöra om det är systemets fel ännu eller om det är någon komponent hos oss som är boven i dramat.
Det känns skönt att ha detta gjort och som det ser ut nu så kan den snart bli installerad och det ska bli en befrielse. Den version vi kör nu är, milt sagt, en bastard.
Den går upp och ner som en förbaskade hiss och det är ju inget vidare när det varje gång åker ut en massa kunder som var påloggade just då.
Trots detta så kan jag konstatera att våra kunder inte ger upp för statistiken för februari var långt ifrån den katastrof jag först trodde att det skulle bli med alla bekymmer.
Men dom försöker tydligen igen om dom blivit utslängda.

Det finns en del andra godbitar med 1.4 oxå men det tänkte jag att vi får testa av senare bara vi får det som är utlagt i dag att fungera så kan vi plocka och testa med nyheterna sedan.
Så långt ser allt bra ut och vissa saker faktiskt bättre än jag förväntat mig.
Nu ska det bara planeras in en tid då vi kan installera detta i produktionsmiljön - det blir inte lika lätt är jag rädd för. Men ju fortare destom bättre om inte annat så för mina nerver skull!

Vaknade tidigt i alla fall. Nåväl inget ont som inte drar något gott med sig. Jag har nu testat vidare och upptäckt en del negativt och en del positivt. Ytterligare en rapport är sänd och än mer dokumentation om förloppen finns att visa upp i morgon.
Nu blir det frukost och sedan en liten tur i skogen. Det blåser och ser kallt ut men solen gör sina tappra försök att glädja oss med sin närvaro.

Bhaaa - hann ju inte mer än att sätta mig vid frukostbordet så började det snöa lite lätt för att övergå i total snökaos. Det blev ingen promenad tyvärr. Lade mig på sängen och läste en god bok och somnade så inibomben gott. Nåväl inget att vara ledssen för om man somnar tvärt av som jag gjorde så får man väl antaga att det behövdes.
Hoppas bara inte det här snövädret håller i sig utan att jag kan stavgå hem efter jobbet åtminstone under nästa vecka.

Skrivet av Angela Müller den 3 mars 2002 16:32