« Full som en alika | Huvudsidan | SJ suger... »

2 december 2009

På väg hem

EFTER EN MYCKET GIVANDE DAG så det får väl sagas att det var värt resan trots min avighet till detta eviga resande ;-)

Nu sitter jag i alla fall och skakar fram på Kryss Tjugohundra är väl i Göteborg strax innan halvåtta i kväll om planen håller. Det hoppas jag innerligt för trött är jag av naturliga skäl, dels uppe tidigt och dels en intensiv dag...sedan går det ju inte att komma ifrån man sover bättre hemma ;-)

Skrivet av Angela Müller den 2 december 2009 18:09

Kommentarer

Borde jag väl anat att Annas mamma skulle vara ett bloggproffs :)
Hoppas jag är hemma nästa gång du hälsar på!

Skrivet av: Eva den 3 december 2009 11:38

Eva> Det hoppas jag med...Så fint ni bor! Kellivovven var ju bara så kelig ;-) Hon gillade mina örhängen ;-)

Skrivet av: Angela den 3 december 2009 13:05

Post a comment
Remember Me?