« Tveksamt var det | Huvudsidan | Alpspinning »

7 november 2009

Packar och längtar

I MORSE FICK JAG SMS från barnen som då hade landat på Phukets flygplats och satt i bussen på färd till hotellet...Snacka om att få stora skälvande längtan. Nu är det visserligen bara fyra dagar kvar till avresa men det känns näst intill som en evighet ;-)

Jag började dagen med att packa våra resväskor...för att en kort stund senare packa ur en del igen ;-) Jag har en förmåga att alltid få med mig för mycket och det har jag säkert nu också trots att jag packat ur en del. Nåja, det får bli som det blir ;-)

För övrigt har jag haft en riktigt segdag och näst intill omöjligt att komma igång med det som borde göras. Duschade och gjorde morgontoalett först fram på eftermiddagen!

Nu har vi i alla fall fått städat och fräschat upp huset lite och resväskorna är klara med några få undantag som kommer i sista stund. En del ska jag änavända fram till så kallad dead line som vi säger i branschen ;-)

I torsdagskväll var jag ute med tjejligan på på favvopuben. Det blev en himla trevlig kväll med många förlösande skratt och mycket tjöt ;-) Vi konstaterade att det var minst ett år sedan vi var här och då bestämde att vi skulle göra om detta snart ;-)

Nåja, nu blev det äntligen av och det var som sagt himlans trevligt och mycket lagom ;-)

Det har varit lite hektiskt på jobbet nu så här på "slutet". En del projekt som jag vill avsluta innan avresa och det är kul men lite stressigt. Men jag jobbar på måndag också då jag har en del viktiga möten som inte låter sig flyttas - många inblandade.

I fredags var det raka vägen hem efter avslutad arbetsdag, eller jag nästan i alla fall bara lite handling på ICA av bland annat snus så jag klarar resan ;-O Kvällen ägnade jag bakom strykbrädan ;-)

På träningsfronten är denna vecka inte mycket att skryta med men det är väl bara att acceptera att det inte kan vara lika bra alla veckor. Får försöka ta igen lite i Thailand vad gäller löp- och stavgångsträning. Stavarna, löparkläder och skor är packade ;-)

I morgon blir det dock alpcykling, ännu en delsträcka av Tour de France denna gång i Pyreneerna, och är vädret inte sämre än i dag så blir det stavgång till och från. Om det blir så är det bara löpträningen som är till noll % uppfyllt av träningsveckan.

Kvällen, som är i antågande, blir det nog bara "slappochmysarkväll" med lite gott att äta och lite Dumburk. Men man behöver det i bland också!

Skrivet av Angela Müller den 7 november 2009 15:29

Kommentarer

Hoppas att du nu har en skön "slappochmysarkväll"! ;-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den 7 november 2009 20:17

Britt-Marie> Ja, det blev den och sen tyvärr...kände mig som en död i morse när klockan skrällde ;-)

Skrivet av: Angela den 8 november 2009 15:59

Skäms på mig! Inte varit här på evigheter. Så du ska i väg. GOTT! NJUT!!
Här går livet undan, men det är bra. Men jag har bestämt mig för två dagar semester för att njuta av livet och barnen. Kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna Sköld den 8 november 2009 18:55

Ahnna> Det är inte så konstigt - ibland hinner man bara inte med. Njut av dina två dagar och kom i kapp lite med det som kallas livet ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 november 2009 20:51

Post a comment
Remember Me?