« Packar och längtar | Huvudsidan | Steg för steg vecka 45 »

8 november 2009

Alpspinning

ATT VARA UPPE HALVA NATTEN när man ska upp tidigt på morgonen är dumt! Men vi kunde ju inte motstå den sena filmen Livet från den ljusa sidan med Jack Nicholson och Helen Hunt... Fast jag/vi sett den flera gången. Den var inte slut förrän 02.00 i natt så när väckarklockan ringde var jag redo att begå mord!

När jag väl hade spikmattat mig, och somnat så det blev lite hektiskt, kom jag i väg via stavgång till gymmet för Alpspinningen, som idag var i Pyreneerna, och sedan hem på samma sätt som jag kom dit - fast tvärtom så var jag ganska mör men nöjd.

MIddagen är avklarad och nu blir det lite slappa...

I morgon vankas sista arbetsdagen innan avresa ;-) Jag har också funderat lite i dag under stagången och det blir nog så att jag packar ur lite till ur resväskorna. Men det får i så fall bli i morgon ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 november 2009 16:00

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?