« Hopplös... | Huvudsidan | Redan preskriberat »

29 oktober 2009

Surkväll ;-)

NÄR VI BESTÄMDE OSS för att stavgå åttan i Skatås i morse och jag slängde en kik på termometern som sade två minusgrader bestämde jag mig för att mina kraftiga vanliga väl ingångna Haglöfsdojjor. Tycker att när man ändå går så är det bekvämare med ett par stadigare skor och dessutom något varmare än löparskorna...

Det skulle jag inte gjort för jag fick skoskav nästan genast?! Hur man nu kan få det med gamla skor som sitter på dagligen? Det resulterade i en stor härlig blåsa på vänster häl vilket passar alldeles utmärkt nu när Finalloppet är nära anstående!!

Det i sig resulterade i, att när jag travat runt fem kilometer på lunchen för att hämta ut nummerlapparna till loppet på Löplabbet på Engelbrektsgatan och sedan pinnat vidare hela Avenyn upp och in i Nordstan för att köpa gravsmyckning till Mammas grav och avslutningsvis hämtat mina linser hos optikern på Hotellplatsen, gick raka vägen upp på jobbet och avbokade spinningpasset till i kväll! Phew, det blev en lång mening ;-)

Nu måste jag vara helt still och hoppas på snabb läkning trots att jag tvekar att det läker sig på två dagar. Jag kan inte tänka mig att springa terräng 8,8 km med ont hela tiden - men...?

Så nu ska jag sitta här hemma och inte göra någonting mer än att möjligtvis tycka synd om mig själv! Visst, jag skulle kunna göra massor, t ex börja förbereda vår analkande resa till Thailand...

Alla sommarkläder behöver tvättas och strykas. Annat inför resan behöver planeras och plockas fram men som sagt. Den här torsdagskvällen när jag missar mitt härliga spinningpass p g a lite SKOSKAV känns som om den är en riktig surkväll ;-(

Så så får det bli!

Skrivet av Angela Müller den 29 oktober 2009 18:40

Kommentarer

*kramar om*

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den29 oktober 2009 19:40

Britt-Marie> Tack ;-)

Skrivet av: Angela den29 oktober 2009 20:20

Lilla mamma, vilken otur! Har du testat Compeed? Annars tycker jag inte du ska springa om du har ont, det måste ju ha läkt till stavgångspassen i Thailand! :) Kram!

Skrivet av: steffanie den30 oktober 2009 08:18

Steffanie> Japp, jag är fullt påsatt med Compeed. Blåsan har tyvärr inte gått sönder men vi får se hur det är i morgon ;-)
Vi hämtade ut din nummerlapp också för man fick en reflexväst och då tänkte vi att den kan du kanske ha nytta av någon gång ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den30 oktober 2009 08:24

Hej!

Ett skitbra tips för skoskav (från en som kan få det av strumpor): tugga mörkt bröd, lägg på såret och täck m plåster och låt sitta så länge som möjligt. Jag fick tipset av en gammal tant för många år sedan och har provat metoden många ggr m lyckats resultat :)

Lycka till & trevlig helg!!
;.) Pia

Skrivet av: Pia den30 oktober 2009 11:48

Pia> Tack för tipset - det ska jag testa i kväll! Använder du något speciellt bröd?

Skrivet av: Angela den30 oktober 2009 13:17

Post a comment
Remember Me?