« Femman som blev en sexa | Huvudsidan | Surkväll ;-) »

26 oktober 2009

Hopplös...

FÖR MIG BORDE DET VARA FÖRBJUDET att besöka grönsaksavdelningen i ALLA butiker. Jag gick in för att köpa bananer och kom ut med...jo bananer men också ett kilo chaminjoner! Och dessa måste man ju ta om hand på stört - i alla fall inom samma dygn...

Efter jobbet blev det styrketräning, det sedvanliga passet som tar en och en halv timma.

Sedan har jag delat svamp, lök och persilja - fan ta mig.

Men nu har jag gjort en superläcker svampstuvning, som är perfekt på omelett, bestående av färska champisar, gul lök som fick glänsa med en stund och persilja eftersom jag hade en hel kruka kvar ;-)

Jag har provsmakat eftersom jag "råkade" ha lite färdigkokt dinkelpasta från helgen som jag värmde och dränkte i chamisstuvningen som var gjord på grädde och riven ost... Mer än så här kan jag inte berätta ;-)

Nu blir det spikmatta!

Skrivet av Angela Müller den 26 oktober 2009 21:48

Kommentarer

Åh vad gott det där lät då :-P Den extraenergin var säkerligen välbehövlig om du ska orka träna i morgon också! :-)

Skrivet av: Snurran den26 oktober 2009 22:26

Snurran> Den ursäkten köper jag rakt av ;-)

Skrivet av: Angela den27 oktober 2009 07:57

Post a comment
Remember Me?