« Minus | Huvudsidan | Femman och en tvåa ;-) »

30 september 2009

Om någon

NU MOT FÖRMODAN SKULLE UNDRA OM JAG RYMT med en loppcirkus efterom jag inte uppdaterat bloggen så är svaret nej... Men det händer inte så mycket som är av intresse så då väljer jag inte skriva. Det är mest gymmet och det kan ju vem som helst ledsna på att läsa om...

I går var blev det först 40 minuters uppvärmning på crosstrainern innan cirkelpasset tog vid och som sedan togs vid av spiningpuls-passet. Därmed är faktiskt kvällen till ända - så är det bara. Och eftersom min klocka ringer 04.15 så krävs det någorlunda tidig sänggång - och vad finns då att skriva om?

Nu vill jag inte påstå att jag kommer särskilt tidigt i säng alla veckans kvällar för det krävs en del packning av väskor och en del tvättning av träningskläder men vem vill läsa om det.

I morse blev det åttan stavgång i Skatås och när vi startade var det en minusgrad. I dag hade jag dock fått med mig vantar ;-) I går höll jag på att frysa fingrarna av mig och då var det ändå nollgradigt...

Nåja, i kväll har jag "bara" styrketränat och det får vara nog för planen ändå ett löppass till morgonen såvida det inte regnar för mycket för då sviktar herrn i huset. Jag är ju inte gjord av vare sig socker eller papper så mig gör det inte så mycket ;-) Vi får se hur det blir med den saken.

På kvällen är det sedan inbokat ett spinningpass och fredag blir det total vilodag från all träning. På lördag också för den delen för då ska vi åka till Malmö ;-)

I morgon börjar vi, några kolleger och jag, att stega oss sakta men säkert mot Berlin ;-) Vi har anmält oss till en tävling där man varje dag reggar sina steg och tävlar mot andra lag. Det ska bli lite kul men som jag nämnde ovan lär jag inte prestera så mycket de första dagarna då ;-) Jag får sätta mitt hopp till dom andra i laget och komma igen under nästa vecka...

Nu längtar jag till att få komma till Malmö och krama om nära och kära. Det var så länge sedan sist - känns det som om i alla fall ;-)

Skrivet av Angela Müller den 30 september 2009 20:55

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?