« Tror inte det är sant...? | Huvudsidan | Om någon »

29 september 2009

Minus

NU BÖRJAR DET...vi fick skrapa bilen i morse. Nollgradigt när vi for och bara en plusgrad när vi landade i Skatås. Stavgång stod på schemat och det var med nöd och näppe att jag fick upp ångan på fem kilometer ;-)

Men, jag har sagt det förut och säger det igen. Det är inte alla förunnat att få se dagen andas upp så fint som man upplever det där. Det blir en fin dag och solen glimrade redan innan vi kom till "mål".

Jag tog mig några minuter i bastun i dag och i den finns ett fönster där man kan blicka ut över området. Så himla vackert att se solen i antågande och en svagt röd himmel och att sedan njuta av den goa värmen - ja, det kallar jag livet!

Skrivet av Angela Müller den 29 september 2009 08:11

Kommentarer

Låter verkligen som en underbar start på dagen det där!

Skrivet av: Snurran den30 september 2009 19:55

Snurran> Det är det verkligen! Jag är pigg hela dagen, till skillnad mot när vi simmade, medan mina arbetskamrater sänder ut en och annan gäsp under dagen ;-)

Skrivet av: Angela den30 september 2009 20:47

Post a comment
Remember Me?