« Eftersom det ösregnade | Huvudsidan | Vilodag »

12 augusti 2009

Nästan vilodag

EFTER YTTERLIGARE ETT RELATIVT hårt pass på gymmet i går med 50 minuter på crosstrainern och sedan 55 minuter spinning puls avslutade jag dagens ansträngningar med att gå hem från gymmet och det kändes lite trögt måste jag säga. Tog 10 minuter längre än normalt men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag körde även i måndags...

Så i morse stängde vi av väckarklockorna och tog sovmorgon istället för morgonsim ;-)

En bra dag på jobbet, ganska lungt och faktiskt lite långtråkigt men jag lyckades ändå missa lunchen och vaknade inte till förrän 13.30. Men då tog jag mig en lunchpowerwalk och konstaterade att stan är väl så trevlig med Kulturkalaset i full gång. Massor av duktiga fina ungdomar står i varje hörn och sjunger eller spelar eller både och.

Eftersom vi fuskade med simmet i morse hade jag en tanke på powerwalk hem från Stenkullen och så blev det också. Från brandstationen gick jag i rask takt hem. Det var jättelänge sedan jag gjorde det sist så det kändes helt OK och vädret var fint med sol och lagom vind.

I morgon blir det nog simhallen igen innan jobbet och förmodligen gymmet efter avslutad arbetsdag. Tyvärr upptäckte jag i dag att mitt batteri pulsklockan håller på att ta slut. En varningstext kom upp sent i eftermiddags. Attan att jag inte såg det innan för då hade jag kunnat lämna in den för batteribyte på lunchen. Jag är lite beroende av den men får väl stå ut då det oftast tar tre till fyra dagar att få batteribytet gjort ;-)

Skrivet av Angela Müller den 12 augusti 2009 22:25

Kommentarer

Mysigt när det är lite festligheter i stan så där!

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den13 augusti 2009 09:01

Post a comment
Remember Me?