« En seg start | Huvudsidan | Nästan vilodag »

10 augusti 2009

Eftersom det ösregnade

MED BETONING PÅ ÖS, när jag var klar på gymmet så fick jag lägga ner planerna på att powerwalka hem.
Det itrriterade mig en smula eftersom jag hade räknat in det som motion efter styrkepasset. Först ställde jag mig på crosstrainern i 20 minuter för jag trodde jag kunde vänta ut regnet men det var ju bara en helt absurd tanke. När jag kikade ut vräkte det ner om än mer...

Då slog mig tanken att jag avverkar naturligtvis de 6 km på löpbandet - man får inte vara dum!
Först prövade jag mina vingar...eller ben var det nog...med att springa dom första 2,5 km och sedan powerwalkade jag i snabb takt och väl uppvärmd resterade 3,5.

Totalt blev det då först 20 minuter uppvärmning på crosstrainern, sedan 70 minuter styrka som mitt superset-pass tar, därefter 20 minuter motion på crosstrainern och sedan ytterligare 60 minuter med blandad löpträning och powerwalk.
Allt tack vare det förb....de regnet ;-)

Sedan ringde jag färdtjänsten och bad om att bli hämtad ;-)

Det blev minst sagt en rivstart på jobbet, denna den första efter semestern, men det var helt OK för tiden bara rusade i väg och jag hann inte deppa så mycket för min svunna ledighet ;-) Eftermiddagen blev utan tvekan lugnare.

I morgon har jag bokat in mig på höstens första spinningpulspass, det gäller att komma i gång nu efter den här katastrofalt slappa sommaren. Man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre väder så jag kan gå hem efter spinningen.
Jag måste komma i kapp med konditionen som jag tappat helt och hållet. Kanske våga mig på ett och annat löppass så snart modet återvänder efter min "näradöden" upplevelse sist jag sprang i Varberg.

Vi simmade en kortis i morse, bara 500 meter för min del, vilket berodde på att det var satans svårt att stiga upp efter en klocka som skrällde så vi kom väldigt sent ;-)
Får se om det går att skärpa till sig?

Under nästa vecka har jag för övrigt bokat in mig hos min favvoinstruktör på gymmet. Hon ska få ge mig ett nytt program och massor av inspiration så att jag kommer i form till Thailandresan ;-)

Nu är det väskor som ska packas...badväskan för morgonsimmet och gymväskan för spinningpasset. Och den slarvern som jag delar möbler med, Woffegubben, åt varken sin, med kärlek tillagade medhavda omelett eller sin lunch, så honom tänker jag inte lägga energi på för morgondagens måltider ;-)

Väskor var det ja...

Skrivet av Angela Müller den 10 augusti 2009 20:37

Kommentarer

Och när är det ni åker till Thailand?

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den10 augusti 2009 21:47

Britt-Marie> November ;-)

Skrivet av: Angela den10 augusti 2009 22:03

Ja, och det är ju den värsta månaden på hela året. Vad underbart för er att åka bort då! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den11 augusti 2009 08:13

Post a comment




Remember Me?