« Sinnesro | Huvudsidan | En lång söndag »

22 augusti 2009

Med risk för att vara tjatig

SÅ HAR VI ÅTER HAFT en helt fantastisk dag med ljuvligt väder och full fralla på stegeriet.

Jag hade tänkt mig ut i morse för en löprunda men varken högerfoten eller ryggskrället var överens med mig. Vädret var till en början lite skumt också, det var lite kallt och molnigt och soligt om vartannat.

Vi bestämde oss för att ta en sväng till Ullared i väntan på att solen skulle bestämma sig. Jag glömde lite sist som jag skulle handlat men det tog vi igen i dag ;-)

Väl hemma igen berättade jag för storebror Conny att jag hade tummat på en spikmatta och då avslöjade han att han hade en. Jag lånade den och genomgick en total förändring både i rygg och fot...

Alltså är detta bluff, inbillning eller verkligen så att det är bra? MIn upplevelse var helt fantastisk! Låg tio minuter och förvandlingen kom omedelbart. Det pulserade häftigt i ryggen när jag låg där och jag ångrade bittert att jag inte fick med mig en hem i dag. Så det är det första som morgondagen ska ägnas åt - köpa en egen spikmatta!

Vädret var helt underbart när vi kom från Ullared så efter lite lunch bar det av på promenad. I dag gick vi in till Varberg, runt fästningen och sedan hem igen med en lite extrasväng på Getterön.
1_finlockapagetteron.jpg

Vi går igenom den fina lilla parken som är vid järnvägsstationen i Varberg...

2_parkenvidjarnvagen.jpg

Vidare genom Socitetsparken...

3_socitetsparken.jpg

Där det var underhållning...

4_upptrade.jpg

Vidare runt fästningen där vi tog en liten paus och njöt i solen...

5_litenpausfastningen.jpg

Sedan ville Woffegubben ta färjan hem till Getterön igen men som tur var stod den inte inne ;-) Så deet blev som jag ville - alltså promenad hem också...

Både rygg och fot var helt OK ända tills vi nästan var hemma.
Så jag lånade spikmattan igen och nu låg jag en kvart och sedan cirka fem minuter med foten på.

Jag undrar just vad det är som händer i kroppen med den där spikmattan. Att det ökar cirkulationen har jag förstått men att det hjälper mot diverse krämpor förvånar mig oerhört.

Skrivet av Angela Müller den 22 augusti 2009 20:37

Kommentarer

Spännande med spikmatta, jag har funderat på en till familjen också, mest för Rolles skull eftersom han så ofta är stel och konstig i ryggen, men på sista tiden har ju min också börjat "bråka" lite...

Skrivet av: Snurran den22 augusti 2009 21:32

Snurran> Jag är helt övertygad. Åker i väg till morgonen och köper en...

Skrivet av: Angela den22 augusti 2009 21:36

Jag har också tittat lite på dom, men nog mest tänkt att det nog är lite bluff och mest inbillning.. Men man kanske ska tänka om där då?

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den22 augusti 2009 22:23

Britt-Marie> Jamen precis, jag har sett framför mig att den går precis samma öce till mötes som pilatesbollen, lösa vikter och en otalig samlig med gummiband...alltså långt in i garderoben ;-) Men, i dag vaknade jag 06.30 av mig själv, pigg som en lärka, och det har jag inte gjort på hela sommaren. Såå...jag köper en i dag ;-)

Skrivet av: Angela den23 augusti 2009 07:25

Ska också köpa en spikmatta! :)

Skrivet av: Anna den23 augusti 2009 16:27

Post a comment
Remember Me?