« En bra vecka | Huvudsidan | Vilken fantastisk dag det blev! »

30 augusti 2009

Konstig morgon...

JAG VAKNADE TILL VID ÅTTASNÅRET och då blev det spikar en havtimma innan jag steg upp ;-O

Sedan har jag småpysslat lite med att t ex iordningställa veckan hög med träningskläder...

1_veckanshog.jpg

Funderar på hur jag skulle ta dagen tillvara...Antingen en löprunda som ju tar lite mindre tid i anspråk än om jag beger mig till gymmet men vädret är ju konstigt. Solen gassar och vinden blåser och nästa stund regnar det? Men när den tittar fram är det lockande med det första alternativet...

2_solentittarframdaoda.jpg

När jag väl bestämt mig för att trots allt ta en löprunda (man är ju inte gjord av vare sig socker eller papp) så överraskade Woffegubben med att stiga upp ur sängvärmen och propsa på att hänga på ;-)

Alltså det får bli en löprunda...

3_bestamtmig.jpg

Skrivet av Angela Müller den 30 augusti 2009 10:55

Kommentarer

Otroligt fin altan ni har! Det ser så mysigt ut där! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den30 augusti 2009 14:03

Britt-Marie> Ja, den är helt fantastisk - värd varenda en krona ;-)

Skrivet av: Angela den30 augusti 2009 14:38

Post a comment
Remember Me?