« Andra gången | Huvudsidan | Konstig morgon... »

28 augusti 2009

En bra vecka

I ALLA FALL VAD GÄLLER GYMMET - nu känner jag att jag är på rätt väg igen efter sommarens totala slappfras. I går körde jag spinning med en helt ny spinninginstruktör och det är ju alltid kul. Hon var duktig och klassen var rejält slutkörda efter den timman ;-) Jag hann med en timma crosstrainer som uppvärmning innan spinningpasset så det blev en kväll i motionens tecken.

I dag blev det ingen vilodag som veckan innan men det beror på att vi inte åker till Varberg förrän till morgonen. Det innebär att det blir vilodag i morgon i stället - i alla fall från gymaktiviteter.

Jag kastade mig på tåget så jag skulle vara på gymmet i någorlunda tid - hade inte tänkt spendera hela kvällen för jag "längtar hem" lite. Alla veckans övriga gymkvällar har blivit sena och då är det nästan bara att kasta sig i säng när man kommer hem.

I dag blev det styrka, det nya styrkeprogrammet är himla kul och tiden bara rusar i väg. Tack vare att jag har lite avbrott med korta motionsdelar så går tiden jättefort och snart har en och en halv timma passerat.
I mitt program står det att jag ska avsluta med motion, minst 20 minuter. Jag brukar i och för sig inte följa det slaviskt utan ägna minst en timma efter till motion. I dag följde jag dock reglerna" precis ;-) Det blev en avslutning på 20 minuter crosstrainer.

Att vara hemma innan 20.00 känns lyxigt. Vem vet det kanske hinns med en stund vid Dumburken. Först ska jag dock ge mig själv en rejäl dos av spikmatta - det är extra skönt efter gymmet.
Sedan snurrar ju tvättmaskinen förstås...

I morgon bär det av till Varberg med släpkärra för att tömma tältet och sedan köra hem alla prylar. Eftersom vädret inte är av bästa sort denna helg så blir det förmodligen ingen nedtaganing av tältet men det är ju några helger kvar ännu.

Nästa helg blir dock lite hackad och malen den med eftersom jag ska cykla Mjörn Runt på söndagen. Kanske blir det Varberg från fredag till lördag då - det återstår att se och beror ju förstås på väder och vind...

Skrivet av Angela Müller den 28 augusti 2009 20:13

Kommentarer

Ha en riktigt trevlig helg! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den29 augusti 2009 00:03

Britt-Marie> Detsamma till dig även om den nu snart är slut när jag läser detta ;-)

Skrivet av: Angela den30 augusti 2009 09:14

Post a comment




Remember Me?