« Nästa dag | Huvudsidan | Semesterstängt »

13 juli 2009

Vilodag...

VI SOV LÄNGE... Vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att det varit fullt upp i dagarna två. Så vi startade dagen sent och avnjöt en helt fantastiskt frukost med kaffe och allt som hör därtill.

Anna kände inte för att fortsätta med städning av den gamla lägenheten i dag och jag kan förstå det - dom har ju varit i gång flera veckor med den här flytten och däremellan har det varit jobb för Oskar och tävlingar på annan ort för Anna.

Vädret blev dessutom sämre så vi tog beslutet att dra oss hem frampå tidig eftermiddag.

Vi stannade först i Västerås för ett besök på Ikea där jag köpte lite glaspryttlar för mina "Stockholmare" som jag blev förälskad i på Ikea och sedan några på Bauhaus.

Nästa stopp blev i Örebro där vi åt middag och då var vädret bättre så vi avnjöt den på restaurangens utomhusplats.

Ja, sedan gick det sakta men säkert hemöver. Vi kom in i några riktigt otäcka regnväder men tog det lugnt och sakta så det gick bra.

Väl hemma frampå kvällningen packade vi ur bilen och jag planterade mina "Stockholmare" som fick en egen hörna...

7_nagrastockholmare.jpg

Nåja, en hamnade i fönstret också men nu får jag bara hålla tummarna att dessa 08:or kan trivas i 0302...

Skrivet av Angela Müller den 13 juli 2009 23:39

Kommentarer

Jag är helt säker på att dom kommer att trivas alldeles utmärkt! ;-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den13 juli 2009 23:56

Britt-Marie> Vi får hoppas det för jag kunde som vanligt inte motstå dem ;-)

Skrivet av: Angela den14 juli 2009 00:03

Hur många har du nu? Själv äger jag hela två stycken, en vit och en rosa-spräcklig :-D

Skrivet av: Snurran den14 juli 2009 17:00

Ingrid> Nu vågar jag inte räkna mer ;-) Men som du förstår finns det ingen plats i några fönster längre så nu hamnar dom på golvet. Eller ja, va tusan det är väl lika bra att erkänna - 70 stycken är det nu ;-)

Skrivet av: Angela den14 juli 2009 18:25

Post a comment
Remember Me?