« Har inte riktigt bestämt mig ännu | Huvudsidan | I dag »

15 juli 2009

Hoppsan!

KÄNNER ATT JAG MÅSTE BEMÖTA och besvara alla fina kommentarer om mitt föregående inlägg. Det var absolut inte min mening att röra till känslorna på detta vis...

Britt-Marie - Jag är naturligtvis inte oberörd av dina ord och ska fundera på ditt förslag om att blogga i bland när det har hänt något som kan vara värt att skriva om. Det kanske är ett sätt att inte lägga av helt? Men just nu känns det som om jag skrivit, flera gånger, om det få variationer som vardagen innebär. Och ibland är jag otroligt trött på att vara online hela tiden och ställer mig ofta frågan till vilken nytta lägger jag all den tid det faktiskt tar på detta? För det kan man inte frångå att det gör och speciellt om man då publicerar foton. Jag funderar!
Och jag kommer inte att sluta läsa din eller någon annans blogg som jag följer dagligen och har gjort i flera år. Trött- och mattheten handlar bara om min egen blogg ;-)

Stora Monsterbarnet - Bamsekram tillbaka! Det var ord och inga visor ;-)

Anna - Ja, jag kan inte tänka mig att inte följa din och Steffanies och Oskar och Peters bloggar - det är viktigt för mig när ni nu envisas med att bo så långt ifrån oss...Eller är det vi som envisas med att bo så långt från er ;-)
Jag får utan tvekan en tankeställare om det nu är som du säger men det förändrar ju tyvärr inte monotomin i just mina inlägg.

Pia - Min kämpe och "oftaläsare" från Helsingborg! Jag blir väldigt tagen av dina ord och hoppas att vi kanske kan träffas "på riktigt" någon gång. Jag gillar "din" stad väldigt, väldigt mycket men det har du nog redan anat ;-)

Snurran - Jisses vilket minne du har! Och en sak är säker - du kan aldrig bli någon riktig "påstant" ;-) Och jag blir förvånad och glad när du säger att jag har humor och skriver roligt - det trodde jag inte! Nu blir det svårt att lägga av med så många fina ord om, i mitt tycke, mina urtråkiga inlägg...

Tack Alla för åsikter och fina ord - det värmer!

----------------------

Jag funderar vidare och kommer det något så vet ni alla min trogna läsare - är det något som värt att skriva om ;-)

Angela

Skrivet av Angela Müller den 15 juli 2009 19:04

Kommentarer

Halloj Müllerskan!

Vad är detta!?
Du får inte sluta att blogga, det är det roligaste jag vet att slå upp din bloggsida som jag har följt dagligen i 1,5 års tid. Jag känner att jag är med er hela tiden. Alla dessa vackra bilder som du lägger in, och hur du kan fota en sten som man kan sitta och titta på hur länge som helst. Dina bilder är helt enkelt fantastiska! Du skall naturligtvis göra som du själv känner, det får inte bli något tvång då kan man nästan bli sjuk på kuppen! Men jag hoppas verkligen att du fortsätter du skriver så roligt och underhållande!

Många kramar till dig och maken från
Birgitta

Skrivet av: Birgitta den15 juli 2009 20:26


Tack för ditt fina inlägg! Men känn ingen press! Vi vill noga alla bara att du ska veta att du är uppskattad! Gör som känns rätt för dig! Kram! <3

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den15 juli 2009 20:27

Birgitta> Många kramar tillbaka och TACK för dina uppmuntrande ord! Nästan så jag måste fortsätta ;-)

Skrivet av: Angela den15 juli 2009 21:24

Britt-Marie> Tack själv, jag känner mig otroligt uppskattad! Mer än jag kunde ana...KRAM

Skrivet av: Angela den15 juli 2009 21:26

HEJ

Är inte inne så ofta men såg detta i går och efter att jag smält det gick jag in för att säga min åsikt.
Jag förstår dej
MEN jag tänkte skriva samma som Britt-Marie, att du skriver när "det vatt nåt" annorlunda
Det är alltid så kul att läsa dina inlägg när vi haft något event, fest, vättlefjäll eller KortVasan m m

Så skriv, men skriv vid utvalda tillfällen
(ursäkta att jag blandar mej i)

Skrivet av: Otto den15 juli 2009 22:40

Känns skönt - ska tänka på att jag har lååångt kvar till påstant-stadiet i morgon när jag är och tränar! ;-) Hoppas få ett och annat livstecken från dig i fortsättningen - om inte här så ofta så åtminstone på facebook eller en rad i min blogg :-) *kram*

Skrivet av: Snurran den15 juli 2009 23:24

Vi kan fixa ett enklare sätt att göra med bilderna. Så som jag gör, dvs laddar upp allt på Flickr i full storlek och sedan länkar in en mindre variant i bloggen. Tar inte alls lika mycket tid!

Skrivet av: steffanie den16 juli 2009 09:25

Jag läser din blogg men är så dålig på att kommentera. Men din blogg har gett mej goa avbrott i studierna. Nu är de slut och jag känner när man jobbar 100% hinner jag inte blogga och läsa bloggar som jag gjorde som student. Men ditt bloggande har varit en underbar läsning. Kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den16 juli 2009 13:15

Det hoppas jag med :)

Skrivet av: Pia den16 juli 2009 14:12

Post a comment
Remember Me?