« Dagen | Huvudsidan | Opppps »

8 mars 2009

Det finns inget

DÅLIGT VÄDER - BARA DÅLIGA KLÄDER sägs det men i dag räckte inte ens de bra kläderna till...

1_vader.jpg

När jag gick i väg i morse, strax före nio, så blötsnöade det värre än på länge. Men jag trodde nog inte, så länge jag stod inomhus, att det ar så himla blött. Jag kom fram en dryg timma senare dränkt som en katt.
Nåja, jag hände upp regnkläderna så gott jag kunde i omklädningsrummet och tänkte nog tanken att OM det inte hinner torka tills jag ska gå hem så ringer jag Woffegubben så får han hämta mig med bilen.

Därefter blev det alpspinning och i dag var det Pyrenéerna som gällde i tuffa 90 minuter men jag gillar verkligen det så det är ingen klagan. I år kör vi mars ut också och det är första gången. Innan har det varit slut i och med finalen i början på mars som ju då är Vasaloppscyklingen.

Efter duschen konstaterade att mina regnkläder var näst intill torra, så blev det gång hem också. Jag behövde verkligen några steg i dag då veckan vara minst sagt katastrofal på den punkten. En urusel vecka med andra ord fram till i dag då ;-)

När jag kom hem var jag blöt som ett vattendjur och jag frös som en hund. Så jag blev invirad i filtar och placerad framför TN:n där vi nu tittat på två filmer, den ena inspelad på disken och den andra från TV4 Film. Det är inte ofta jag tillbringar så mycket tid vid dumburken men i dag slog det nog alla rekord och dessutom på dagtid ;-)

Det i sig innebär att jag får ta straffet nu...och ställa mig vid strykbrädan ;-( Nåja, det var skönt att ligga där under varma filtar och ska jag var riktigt ärlig, vilket ju mamma lärt mig, så slumrade jag korta stunder också så jag borde vara lite pigg nu för det är heller ingen vana jag har i vanliga fall att sova mitt på ljusa eftermiddagen.

Full fart mot strykbrädan!


Skrivet av Angela Müller den 8 mars 2009 19:15

Kommentarer

Här har vi haft hyfsat väder ända till halv fem på eftermiddagen, då kom blötsnön hit :-/

Skrivet av: Snurran den 8 mars 2009 21:06

Snurran> Det är inte utan att man längtar efter våren nu!

Skrivet av: Angela den 8 mars 2009 21:13

Vilken mysig eftermiddag!

Skrivet av: Bim den11 mars 2009 19:47

Bim> Ja, och besöket vid strykbrädan var inte särskilt långvarigt ;-)

Skrivet av: Angela den12 mars 2009 13:16

Post a comment
Remember Me?