« Börjar jag bli gammal eller? | Huvudsidan | Bara »

16 februari 2009

Sent i dag igen

FÖRST VAR DET FAKTISKT STYRELSEMÖTE med vår friskvårdsförening efter avslutad arbetsdag. Men sedan blev det lite mer jobb efter det innan det var dags att åka hem som i dag blev utan Woffegubben eftersom han tog bussen hem. Det var bankärende samt klippning på G och då kan man ju inte invänta hustrun som sällan eller aldrig tycks komma i väg i tid numera ;-) Det är för övrigt väldigt ont om nattöppna frisörer och banker just i Gråbo ;-)

När jag väl kom hem fick jag räddat mig själv mot snabb svältdöd genom matintag ;-) Och därefter gjorde jag något som jag minsann inte kan skryta med så ofta - jag tittade på Beck från i går som var inspelad på hårddisken. Det sker inte ofta att jag tittar på TV i veckan!
Men huvudet var slut efter dagens vedermödor och jag hade egentligen bara en sak på kvällsagenden och den tog jag efter Beck... Det handlade om rengöring av glidytan på skidorna där klister och kallvalla sedan Långberget skulle avlägsnas inför Kortvasan.

Vi (läs vår fantastiske sektionsansvarige i skidsektionen i GPFF) har hyrt in en proffsvallare som ska valla våra skidor på torsdagkväll, dagen innan Kortvasan. Han kommer till vårt hotell och vill att skidorna ska vara rena och fina så det bara är att "kleta" på den valla som då gäller. Hörde i dag att det blir cirka sju minusgrader på fredag. Så det innebär kanske att det blir liknande den valla jag hade i Långberget och inte vara klister som förra året på k-vasan.

Om det mot förmodan finns någon som vill följa mina vedermödor via mobil och sms så har jag startnummer 3759 (om jag nu överhuvud taget tar mig i mål i år?). Vi har för övrigt från 3750 till 3767 i gänget från GPFF.

NU är det sängen som gäller!

Skrivet av Angela Müller den 16 februari 2009 22:44

Kommentarer

Åh, vad jag ska hålla tummar och tår för dig! :-)

Skrivet av: Bim den17 februari 2009 18:51

Här har du en till påhejjare! :-D

Skrivet av: Snurran den17 februari 2009 19:06

Lycka till på fredag. Jag är så imponerad av ditt satsande och det ska onekligen bli spännande att följa er hela gänget när jag nu får chansen. Här ska det hållas både tummar och tår att alla resurser ges möjlighet att nyttjas.

Skrivet av: Lotta den17 februari 2009 21:11

Bim, Snurran och Lotta> Tack! Jag ska kämpa så gott det nu går ;-)

Skrivet av: Angela den17 februari 2009 21:15

Post a comment
Remember Me?