« Alpe d'Huez | Huvudsidan | Sent i dag igen »

16 februari 2009

Börjar jag bli gammal eller?

PRÖVADE MINA VINGAR, eller förresten vingar och vingar det var väl snarare ben och armar, med första morgonsimmet på mycket lång tid i morse. Jag har alltså inte simmat sedan störtdykningen jag gjorde i Långberget på skidlägret eftersom min vänstra axel fick en rejäl smäll. Det gör fortfarande lite ont om jag lyfter armen upp i sidled men inte framåt av någon underlig anledning.

Nåväl, det gick bättre än förväntat och inte ens högerknäet som spökar till och från, just nu mest till, av en urgammal fallolycka för en hel evighet sedan på Teneriffa som gör ont.
MEN däremot fick jag djävulskt ont i vänstra höften??! Det har jag aldrig haft förut!

Visst är det underbart ;-(

Skrivet av Angela Müller den 16 februari 2009 14:20

Kommentarer

Nej inte gammal, men kanske utsliten?? ;-) Du tränar ju jämt! Du fick nog värre smäll än vad du ville medge sist kanske, det krävs ju inte mycket för att få en spricka eller så... Min mamma ramlade förr-förra sommaren och spräckte axeln, fick gå i bandage en hiskeligt lång tid och sedan var det sjukgymnastik som gällde, men hon är väl inte riktigt återställd ännu ändå..Nu är ju hon drygt 20 äldre än du, så viss skilnad finns ju i era förutsättningar - men ändå... Hoppas dina j*d*a*s krämpor försvinner fortare än blixten!

Skrivet av: Snurran den16 februari 2009 20:44

Snurran> Tack, det hoppas jag med. Jag tror inte att det är så allvarligt med axeln, den har ju trots allt blivit bättre. Det är nog bara det att jag är otålig och vill att det ska gå snabbare. Jag minns när jag klappade i knäet - det tog nästan ett år innan det läkte och min doktor sa att det var helt normalt efter en sådan smäll. Och som sagt jag känner av det så fort jag anstränget det. Så helt borta är det ju inte och kanske aldrig blir heller.
Det som oroar mig är jag i dag fick ont i höften - man har ju en och annan i bekantskapen som fått operera utsliten höft ;-( DET är lång kovalecens på det...Hujedamejjen! Tack för dim omtanke ;-)

Skrivet av: Angela den16 februari 2009 22:31

Ja, det är väl det där som är det värsta med att bli äldre... :-/

Skrivet av: Bim den17 februari 2009 18:47

Bim> Precis! Alla krämpor som man inte ens visste namnet på när man var tjugo... ;-)

Skrivet av: Angela den17 februari 2009 21:47

Post a comment




Remember Me?