« För att inte stelna till helt och hållet | Huvudsidan | Som utlovat »

22 februari 2009

Pyrenéerna i dag

JAG VAR LITE TVEKSAM I GÅR över om jag skulle kunna powerwalka till gymmet i dag eftersom det snöade ymnigt hela dagen och kvällen. Men jag steg i alla fall upp i så god tid så att jag skulle hinna och så fick det bli. Det var plusgrader ute och snöröjarna hade redan kört en omgång på vår gata så då drog jag slutsatsen att även gång- och cykelbanan var röjd. Så jag traskade i väg strax före nio för att vara framme i god tid innan tio när gymmet öppnar.
Det gick bra att gå och det var snöröjt som jag trodde ;-)

I dag blev det turen i Pyrenéerna som var dagens sträcka i Tour de France. Den är jobbigare är den andra varianten men lika häftigt och kul som alltid. Egentligen var ju detta sista gången nu innan finalen som är Vasaloppscykling nästa söndag...Men nu hörde jag att önskemålen var så många bland oss spinnare så nu kommer det att bli söndagar mars ut. YES!

Och eftersom jag tog mig till gymmet fotledes så blev jag naturligtvis tvungen att ta mig hem på samma sätt. Det blir 1,2 mil powerwalk och därtill spinningen så jag ska nog vara nöjd i dag. Stegeriet mår inte heller illa av resultatet med tanke på att resan upp till Sälen med buss inte gav särskilt många av den sorten.
Att jag därtill fick ett helt fantastiskt väder att gå hem med gjorde inte saken sämre. Solen lyste så det nästan knakade i snön till skillnad mot i morse när jag hade gråttgrått hela vägen dit.

Nu har laddat en maskin med tvätt och under tiden den tuffar på tänker jag vila min ömma lekamen en stund innan det är dags att påbörja dagens middag ;-)


Skrivet av Angela Müller den 22 februari 2009 14:50

Kommentarer

Duktig som vanligt! ;-)

Skrivet av: Bim den22 februari 2009 21:36

Bim> Tack och det var välbehövligt med den stela kropp jag har ;-)

Skrivet av: Angela den22 februari 2009 21:59

Nu har jag reggat mig på Fun Beat, men jag har inte skrivit något ännu..

Skrivet av: Snurran den22 februari 2009 22:12

Snurran> Ja, jag såg det till min stora glädje. Registrera nu dina steg som stegräknabonus och dina promenader för sig. Sedan kan du sätta upp mål, t ex 70000 steg per vecka så ser du direkt i kalendern hur du ligger till. Titta in på min så förstår du vad jag menar. Välkommen!

Skrivet av: Angela den23 februari 2009 10:51

Post a comment
Remember Me?