« Trodde | Huvudsidan | Trädgården... »

19 oktober 2008

Vad ovanligt!

GODMORGON SADE JAG till Woffegubben, när han kom upp vid 9-snåret, jag sticker en sväng till gymmet...
- Vad ovanligt...fick jag till svar ;-)

Det blev styrka och intervall på crosstrainern som motion och 10 minuters avslutande stretch. Både på väg till och från gymmet såg jag flera rullskideåkare som passade på att ta sig en runda i det fina vädret. Men det var åkare som kunde åka så det är ju klart att dom behöver inte vänta till mörkrets inbrott för att våga sig ut ;-)

Nu ska jag gå ut och klippa gräset för, förhoppningsvis, sista gången i år...

Skrivet av Angela Müller den 19 oktober 2008 13:01

Kommentarer

Gräsklippning! Det låter ju riktigt mysigt! ;-D

Skrivet av: Bim den19 oktober 2008 14:42

Bim> Njae, jag hade ju hellre åkt rullskidor men det är ju inte mörkt ännu ;-) Skämt åsido det kan vara mysigt men nu är det så sent på säsongen så det känns bara betungande. Nåja, nu är det gjort och jag fick både frisk luft och sol så vem kan klaga? *Kram*

Skrivet av: Angela den19 oktober 2008 14:59

Post a comment
Remember Me?