« En så'n dag! | Huvudsidan | Vad ovanligt! »

18 oktober 2008

Trodde

ATT DET SKULLE BLI EN FIN DAG för när jag steg ur sänghalmen strålade solen. Dock gick det inte lång stund förrän det mulnade på och började regna. Alltså inget målande i dag!

I stället tog jag mig in till staden och tog en promenad, en riktigt skön sådan förresten för i stan regnade det inte, till Udéns Sport. En ganska så lagombit att gå från Färgaregatan, däe jag parkerade bilen, bort mot Heden och sedan upp till Avenyn och därefter hela Vasagatan fram och sedan Övre Husargatan nästan ända bort till Slottskogen. Tur och retur blev det 6,5 km.

Woffegubben hävdar bestämt att jag visst aldrig kommer ur den försenade 50-årskrisen men lovade att hälsa på mig på sjukhuset ;-)

Jag köpte mig alltså ett par rullskidor!?

1_hurskadet.jpg

Som jag nu då har testat och jag kan ju inte påstå att jag är någon hejare på vanliga skidor efter en endaste tur (årets KortVasa) men rullskidor är ändå svårare...

2_bambi.jpg

Fullt likvärdig med Bambi på hal is...

Jag körde i 45 minuter, gata upp och ner i kvarteret och om jag någonsin mer i livet påstår att Gråbo är platt som en pannkaka så tro mig inte!

3_gataupponer.jpg

Minsta lutning gör mig helt förstörd eftersom jag inte kan stanna ;-) Men jag gissar att övning ger färdighet även när det gäller rullskidor... Det är bara att ge sig på det igen!

Om det inte hade varit så backigt på cykelbanan bort till gymmet så kunde jag åka skidor dit ;-) Fast man kan ju i och för sig stanna och gå ner med skidorna i näven...

Skrivet av Angela Müller den 18 oktober 2008 18:29

Kommentarer

Fan vad ballt! Kan man gå nån kurs och lära sig rätt teknik tro?!

Skrivet av: Anna den18 oktober 2008 20:42

Anna> Jag kan lära dig när du kommer nästnästa helg ;-) *Kram och längtar*

Skrivet av: Angela den18 oktober 2008 21:21

Hihi, vilken syn det skulle vara, att se dig gå nerför backarna med rullisarna i näven :-D Man lär sig nog så småningom, du får börja med liiite nerförslut först bara..har de ingen bromsanordning som rullskridskor har?

Skrivet av: Snurran den18 oktober 2008 21:25

Snurran> Nejdu, bromsanorndningar är bara till för amatörer ;-) Här det är det bara teknik som gäller (vilket jag inte har dårå)... *Kram*

Skrivet av: Angela den18 oktober 2008 21:32

Hahaha! Vad häftigt! Snart så gör du nog alla sporter och motionsformer som finns! ;-D

Skrivet av: Bim den19 oktober 2008 09:52

Bim> Njae, nu får det nog vara nog. Resten får nog vänta till 60-årskrisen infaller ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den19 oktober 2008 09:56

Post a comment
Remember Me?