« Sömnlös | Huvudsidan | Många steg blev det! »

21 oktober 2008

Precis när klockan...

...SLOG FEM I MORSE stod jag redo för dagens löppass. Tyvärr glömde jag pulsbandet hemma i Gråbo (alltid är det något jag glömmer) men jag kunde i alla fall mäta sträckan som i dag blev 11,3 km. En härlig tur och det kändes relativt lätt för en gång skull ;-) Som vanligt kan man beskåda resultatet här.

Dusch, packa, frukost och sedan promenad till gruvan blir det nu i nämnd ordning.

Skrivet av Angela Müller den 21 oktober 2008 06:56

Kommentarer

Du är den absolut hurtigaste och ihärdigaste människa som jag känner! :-)

Skrivet av: Bim den21 oktober 2008 20:18

bim> Tack... ;-) Det är ju snart dags för Finalloppet så lite träning är nödvändigt. Näst nästa helg springer vi, Steffanie och jag. Woffe, Anna och fyrbeningarna ska promenera samtidigt ;-)

Skrivet av: Angela den21 oktober 2008 21:42

Post a comment
Remember Me?