« Precis när klockan... | Huvudsidan | Hem Kära Hem »

21 oktober 2008

Många steg blev det!

FRÅGAN ÄR OM DET INTE TILL OCH MED är något slags rekord så här en helt vanligt tisdag? Jag gick förstås, som alltid, till saltgruvan i morse. Och då hade det börjat att regna så jag insåg vilken fenomenal tur jag hade tre timmar tidigare när jag var ute på min löprunda! Hade det regnat då och varit blött på marken hade jag förmodligen halkat och slagit ihjäl mig på alla höstlöv som nu pryder min "löpslinga".

Det vräkte inte ner men jag hann bli lite blöt på de 4,5 km som är från dörr till dörr. Nåja, jag är ju inte gjord av vare sig socker eller papper så...

Egentligen skulle jag lunchat med närstående i dag men hon hade lite kort om tid så det får bli en annan gång. Eftersom jag fick lite tid mellan mina två inbokade möten drog jag ut på powerwalk och snek till mig en mil till i benen ;-)

Sedan gick jag förstås till Stockholms central efter dagens slut. Det innebär att jag redan nu, när jag sitter skönt på tåget, har passerat 40 000 steg med några hundra plus! Fötter och ben är särskilt glada över att jag har en sittplats på tåget ;-) Det vore ren lögn att påstå att 2,7 mil inte känns i redan tidigare nämnda kroppsdelar ;-) Men jag är väldigt nöjd med dagen...

Snart kan man läsa om detaljerna kring dagens, till antal många steg, här.

Skrivet av Angela Müller den 21 oktober 2008 17:55

Kommentarer

Över 40.000! Helt otroligt!

Skrivet av: Bim den21 oktober 2008 20:19

Bim> Jag är faktiskt själv lite imponerad ;-)

Skrivet av: Angela den21 oktober 2008 21:44

Förstår att du satt still på tåget då - om du hade varit det minsta utvilad hade du väl kavat fram och tillbaka i tågsetet också, hihi! *kram*

Skrivet av: Snurran den21 oktober 2008 22:28

Snurran> Njae, det vete tusan. Det gungar ju värre än ett fartyg i storm på vissa sträckor ;-) Det är nog tusan bäst att hålla sig i stillhet och bara gå upp när man måste - typ restaurangvagnen och toa ;-)
Jag somnade faktiskt också en kort stund och vaknade med nackspärr ;-(

Skrivet av: Angela den21 oktober 2008 22:33

Post a comment
Remember Me?