« Gammalt beprövat | Huvudsidan | Hemligtheterna avslöjas i efterhand »

29 september 2008

Där hemma vid

INGEN HADE FÅTT MIG ATT gå till gymmet i dag. En sådan träningsvärk vad det nog länge sedan jag hade, eller så har jag förträngt det, som i dag. Målararmen vill inte vara med och helst hänga rakt ner som om vore den förlamad och resten av kroppen hade nog klarat sig utan styrketräningen och crosstrainern i går ;-)

Nåja, som man bäddar får man ligga eller hur det nu var. Jag hade dock inte ambitionen att lägga mig när jag kom hem från jobbet utan föresatte mig en powerwalk på hemmaplan. Vädret var precis så där ljuvligt som det kan vara en tidig höstkväll så jag gav mig av direkt när jag steg ur bilen...

1_garhemifran.jpg

Drar mig upp mot "Hörnmosserundan"...

2_hormosse.jpg

Men i stället för att snedda genom skogen så gav jag mig av rakt ut i spenaten...

3_raktutispenaten.jpg

Men det verkar som om "någon" däruppe tycker att det behövs lite regn...

4_nagondaruppe.jpg

Nu är jag ju, som tur är, inte gjord av varken socker eller pappet så jag fortsätter min vandriing bortom farvägarna...

5_bortomfarvagarna.jpg

Och njuter av den lantliga idyll vi faktiskt har glädjen att bo i...

6_vattensblank.jpg

Visserligen inga höga berg och djupa dalar eller klippor och vågor men...

8_ingaklippor.jpg

Det går att hitta en annan slags charm om man bara anstränger sig lite...

9_lantligidyll.jpg

Undrar just om jag hinner hem innan regnet kommer...

10_undrar.jpg

Det blev 6,3 km och 1 timma och 40 minuter och jag hann precis innanför dörren innan det brakade loss från himlavalvet ;-)

Skrivet av Angela Müller den 29 september 2008 19:34

Kommentarer

Härliga bilder! Och vilken tur du hade som hann hem! :-)

Skrivet av: Bim den29 september 2008 20:27

Bim> Ja, det verkligen vräkte ner på bara en sekund ;-)

Skrivet av: Angela den29 september 2008 20:40

Post a comment
Remember Me?