« Att vakna | Huvudsidan | Är inte detta typiskt? »

25 maj 2008

Mors Dag

HUJEDAMEJJEN VAD HELGERNA GÅR FORT... Jag vaknade tidigt i morse också som för det mesta när vi är i Varberg. Jag är väl i och för sig aldrig någon långliggare men just här känns det som om jag vaknar lite tidigare än hemma. Tanken var en tidig morgonpromenad men det var så himla gott där i solen utanför tältet så jag blev helt enket sittandes och bara ägnade mig åt solning och för all del en hel dos med livsnjutning. Att sitta en arla morgon när det är alldeles tyst och bara hänge sig åt sina egna tankar - det är en gudagåva.

Annars hade jag som projekt för dagen att så lite gräs på framsidan. Vi har ju vänt vår vagn, och tältet också då förstås, i år just för att få den där alldeles underbara morgonsolen. Det innebär att det var ite ont om gräs där vår framsidan nu befinner sig. Så jag gick över till affären med cykeln och köpte samt transporterade hem fyra 50-liters säckar med jord.

När jorden var utkrattad så blev det sådd av gräsfrö...

1_grassadd.jpg

Och hela dagen var det rent fantastiskt väder med full sula på solen. Vi drog i det längsta och hade svårt att lämna Varberg. Hade det inte varit för att jag ska resa till Stockholm i morgon hade vi kunnat stannat kvar till i morgon bitti. Men nu är det som det är och vi skulle ju dessutom åka vägen om Mammas grav så klart så det fick bli hemfärd vare sig vi ville eller ej.

Woffegubben försökte sedan övertala mig att barnen bjöd på restaurang i dag för att det var Mors Dag ;-) Jag lät mig övertalas så på väg från kyrkogården stannade vi till i stan och åt en helt under middag på La Vacca. Alla damer fick dessutom en ros med sig hem så jag blev inte bara mätt i magen...

Nåja, det var den här helgen det. Nu var det nog meningen att jag skulle packa lite för morgondagen men jag orkar bara inte. Har nog fått för mycket frisk luft och nyttig sol så nu blir det sängen och sedan får jag ta packningen till morgonen.

Skrivet av Angela Müller den 25 maj 2008 21:15

Kommentarer

Mmm... låter alldeles underbart! Här har dagen spenderats i sängen. Nu är det snart dags att lägga sig där igen... ska nämligen jobba i morgon..

Kramis

Skrivet av: Petra den25 maj 2008 21:37

Det lät som en underbar dag och kväll! Sol, sol, och sol hela dagen, och sen ett restaurangbesök! Perfekt! :-)

Skrivet av: Bim den25 maj 2008 21:44

Bim> Ja, det blir svårt att hitta något att klaga över ;-)

Skrivet av: Angela den26 maj 2008 07:17

Petra> Läste i din blogg att du åkt på feber - inget kul när det varit så underbara dagar som den gångna helgen ;-(

Skrivet av: Angela den26 maj 2008 07:18

Post a comment
Remember Me?