« Mors Dag | Huvudsidan | Mot hemtrakterna »

26 maj 2008

Är inte detta typiskt?

JAG HAR TRÅKIGT, ENSAM OCH ÖVERGIVEN i Stockholm ;-) Så, när jag checkat in drog jag ner till stan igen. I brist på gemenskap tänkte jag att jag går på stan en stund och åtmnstone se lite människor i farten. Vädret var ju fint och det var skönt att vara utomhus i stället för att sitt instängd på hotelrummet.
Det blev en liten shoppingrunda med mest fönstershopping men några blusar hamnade i en kasse och sedan gick jag "hemöver".

Jag tog lite tråkiga foton på väg hem och när jag passerade favvopuben som jag för övrigt tänk intaga för lite mat och en god pilsner så visade det sig vara någon fotbollsmatch på G för storbildsteven var på och jag ångrade mig. Jag orkar bara inte med fotbollsmatcher ;-)

Så jag drog hem och skulle ta ut mina kort ur kameran - ingen sladd med!? Jag klarar inte detta flackande liv tydligen. Antingen så är kamerasladden i Varberg eller i Gråbo men med i resväskan är den inte ;-(

Så nu blir det tidig sänggång och en spännande morgondag lurar i vassen...

Skrivet av Angela Müller den 26 maj 2008 20:58

Kommentarer

Ja, det är inte lätt att hålla reda på alla småpryttlar som ska med hela tiden ;-/
Nå, vi kanske får se bilderna en annan dag..? Fast jag får väl titta i nästa vecka kanske, jag ska ju bort själv så jag kan inte läsa bloggar på hela veckan. Ha det gott! *kram*

Skrivet av: Snurran den26 maj 2008 21:40

Snurran> Jag anade redan på kommentarerna i hos Bim att du var på G med något och nu är jag så nyfiken att jag kan dö ;-) Vart ska du flyga? *Kram*

Skrivet av: Angela den26 maj 2008 21:49

Belgien, Bryssel! Studiebesök på EU-parlametet :-)

Skrivet av: Snurran den27 maj 2008 21:14

Belgien, Bryssel! Studiebesök på EU-parlamentet
:-)

Skrivet av: Snurran den27 maj 2008 21:15

Det är inte bara du som lyckas med dubbleringar... :-D

Skrivet av: Snurran den27 maj 2008 21:24

Snurran> Gött - att det finns fler ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den27 maj 2008 21:26

Jag förstår verkligen att du inte ville gå in på favoritpuben när dom sände fotbollsmatch på storbildsteve. Det kan verkligen förstöra ett restaurangbesök...

Skrivet av: Bim den28 maj 2008 19:55

Bim> Jag och fotboll, eller vilken idrott som helst, kommer inte så bra överens ;-)

Skrivet av: Angela den28 maj 2008 21:54

Hahaha! Precis som för mig då!

Skrivet av: Bim den29 maj 2008 15:52

Post a comment
Remember Me?