« Nästan som vanligt | Huvudsidan | LifeTime-träff »

20 maj 2008

Min livskamrat...

ÄR NOG DEN MEST TÅLIGE PÅ JORDEN... Detta konstaterar jag i dag efter att han kört min cykel fram och tillbaka till stan utan att jag tagit så mycket som ett enda tramptag!

Jag hade ju en ambition att cykla i dag men i morse var det kallt som satan så vi tog cykeln på bilen för att jag skulle kunna cykla hem. Det hade i och för sig passat alldeles utmärkt eftersom Woffegubben skulle till tandläkaren 16.00 för då slapp jag invänta honom och kunde istället ta mig hemöver trampledes.
OM det nu hade varit så att jag hade kommit i väg i tid från jobbet och OM det nu hade varit så att himlavalvet hade varit blått istället för svart!

Jag åkte bil hem också och det gjorde cykeleländet med ;-) På och av till ingen nytta! Det kom i och för sig ett par droppar regn på vägen hem men det hade jag överlevt!

Så kvällen har ägnats åt så kallad klädvård. Jag har strukit en hög och tvättat en maskin medan Woffe har rensat i garaget. Hade han inte gjort det hade det nog inte blivit något strukit heller för mitt strykrum ligger näst intill garaget så jag hade sällskap medan jag strök ;-)

För övrigt så kämpar vi på med vårt stora projekt och dessemellan lite MBL-möten och andra dito. I morgon är det projektid hela dagen så det gäller att vara i tid på jobbet så jag hinner med mitt arbete också ;-)

Skrivet av Angela Müller den 20 maj 2008 21:21

Kommentarer

Du har en riktig pärla till gubbe, fast det kanske var taktik också? Om du blir förkyld när du cyklar så lagar du kanske inte så smakrik och god mat som du brukar? ;-)

Skrivet av: Snurran den20 maj 2008 21:50

Snurran> Jamen visst är han ;-) Njae, det där med maten är inget problem han äter det som serveras - mycket små krav med andra ord ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den21 maj 2008 07:05

Jag hör att ni har för stort hus. Strykrum. Den som hade plats för ett sådant...

Skrivet av: David den21 maj 2008 08:07

David> Så blir det när "barnen" flyttar ;-)

Skrivet av: Angela den21 maj 2008 21:17

Post a comment
Remember Me?