« Min livskamrat... | Huvudsidan | Upptinad »

21 maj 2008

LifeTime-träff

I KVÄLL HAR VI HAFT SISTA träffen på Xtravaganza innan sommaruppehållet. Vår hälsorådgivare Jonna hade fixat och donat med utomhusaktivitet medelst poängpromenad med avbrott för vissa mer fysiska aktiviteter såsom träning upp och ner i backe springades, dips och armhävningar ;-) Detta för att visa oss att det faktiskt går att styrketräna även om man inte har möjlighet att besöka gymmet. Hon är så ambitiös och det är fröjd att gå träffarna. Det blir för all del inte helt tyst och utan aktivitet under sommaren för det blir som vanligt xtraträffar om smått och stort och träningstillfällen där bara vi xtravaganzare deltar.

Jag tog cykeln t o r till gymmet och det kändes skönt i det fina vädret. Inte så långt, bara 12 km totalt, men ändå bättre än att ta bilen enligt min åsikt ;-)

På jobbet i dag har jag haft en helt fantastisk dag med en massa knutar som lösts upp tack vare "mina" leverantörer och vår driftdito. Det känns som om jag hade minst hundra kilo mindre i ryggsäcken och att äntligen få lägga något i "klaralådan"...
I bland är det bara så kul att jobba ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 maj 2008 21:23

Kommentarer

Skönt när jobbet känns kul, du har ju haft din beskärda del av "för mycket nu" ett tag.. :-/ Ha det gott! *kram*

Skrivet av: Snurran den21 maj 2008 22:12

Snurran> Det finns fortfarande lite för mycket kvar men att äntligen få lägga något åt sidan känns himla bra ;-) Tack för din uppmärksamhet även om jag nu försöker att inte klaga för mycket... *Kram*

Skrivet av: Angela den21 maj 2008 22:19

Men Angela! Jag tycker aldrig jag hör dig beklaga dig! Jag tycker det känns som om du älskar ditt jobb och mest vill att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter och ibland kan just det göra att man känner sig otillräcklig tillfälligtvis. Men klaga, det gör du aldrig i mina ögon! Ha en bra dag! *kram*

Skrivet av: Snurran den22 maj 2008 07:32

Post a comment
Remember Me?