« Näst intill 5 minuter | Huvudsidan | Löpträning i arla morgonstund »

16 april 2008

Att lämna...

GÖTEBORG I BADANDE SOL var inte så kul. Nu kan jag bara hoppas att Stockholm har lika fint väder. Det går inte att bortse ifrån - de där första ljuvliga vårdagarna är unika och lika fantastiska varje år.
Nu sitter jag i alla fall på tåget sedan en timma tillbaka och det är som det är.

Det blir en promenad från Stockholms central och kanske en liten runda efter att jag installerat mig. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. eller också är jag så trött så att det blir sängen direkt ;-)
Joggingkläder och skor är ju med så jag kan inte skylla på det...

Nästa Skövde ;-)

Skrivet av Angela Müller den 16 april 2008 14:43

Kommentarer

Glöm inte vår vän på kanoten. Han måste få ett besök varje gång. =)

Skrivet av: David den16 april 2008 15:07

David> Kanske är det dit jag ska gå istället för en kvällspromenad ;-) Det är ju aldrig fel att låta en pilsner slinka ner tillsammans med en Ceasarsallad ;-) Fast det är ju inte så roligt när man är ensam förstås ;-(
Är det dags att cykla hemöver nu?

Skrivet av: Angela den16 april 2008 15:37

Ha det så trevligt i Stockholm nu! :-)

Skrivet av: Bim den16 april 2008 16:17

Bim> Tack, solen lyste en aning när jag gick av tåget men vinden är kall så nu ska jag sätta på mig en tröja när jag går ut efter att ha installerat mig.

Skrivet av: Angela den16 april 2008 17:19

Post a comment
Remember Me?