« Fjärde soppdagen | Huvudsidan | Vårkänslor »

9 mars 2008

Sjunde soppdagen

EFTER TVÅ VILODAGAR kändes det helt OK att börja dagen på gymmet. Vi körde styrkepassen både Woffegubben och jag och sedan lite motion på crosstrainern efter det.

Hemma har jag lagt upp byxbenen på ett par för länga byxor och tvättat. Däremellan har jag lagat omeletter till Woffe för nästa veckas arbetsdagar och luncherna också förstås. Nu blir det inga större utsvävningar vid spisen mer under veckan som kommer.
Nu ska jag bara packa om gymväskan för att ge mig i väg dit igen. För i kväll är det Ladies Night med anledning av att Internationella kvinnodagen var i går.
Ska bli kul...


Skrivet av Angela Müller den 9 mars 2008 16:55

Kommentarer

Ha så roligt! :-) *kram*

Skrivet av: Snurran den 9 mars 2008 17:16

Ja, ha en mysig kväll med tjejerna nu då! :-)

Skrivet av: Bim den 9 mars 2008 17:17

Snurran och Bim> Tack, jag ska passa på att njuta. Det bli visst lite spa och sån't där ;-) *Kram och trevlig söndagskväll till er båda*

Skrivet av: Angela den 9 mars 2008 17:25

Hallå i våren!!

Gud, vad du är ihärdig och duktig!!
Jag tänkte oxå börja igen, men har inte fått tummarna loss, men nu blev jag sugen när jag läste hur duktig du är! Fast jag väntar tills efter påsk, hm....

Hur länge har du tänkte hålla på denna gången?
Hejja dig!!!

;.) Pia

Skrivet av: Pia den14 mars 2008 13:02

Pia> Min tanke var att ta 10 kg men jag har så smått börjat gå över till halvfart. Det är jobbigt att träna så mycket när man inte äter ;-)

Skrivet av: Angela den14 mars 2008 14:15

Jag går själv på xtravaganza. jag tycker det är svårt men nu är det sista tagen jag gör för att de ska funka.... nu ska jag nå mitt mål.
Jag tycker du är duktig som kämpar för det är inte lätt och gå ner i vikt! vilken är din favoritsmak av sopporna eller dryckerna???

hör gärna av dej!!
om du vill prata lite om xtravaganza, alltid kul o växla nårra ord med andra folk som kämpa med samma program/ Sofi

Skrivet av: Sofi den23 april 2008 01:05

Sofi> Vad kul att höra ifrån dig! Jag uppskattar matsopporna bäst, sparris och grönsakssoppa men även svamp och kyckling. Dom andra varianterna köper jag aldrig. Jag är inte riktigt klar ännu - har ännu några kilo som jag jag gärna vill bli av med men just nu tränar jag så intensivt så det funkar inte att soppa. Gör kanske ett nytt försök efter Göteborgsvarvet ;-)

Skrivet av: Angela den23 april 2008 09:00

Post a comment




Remember Me?