« Tredje soppdagen | Huvudsidan | Sjunde soppdagen »

6 mars 2008

Fjärde soppdagen

HAR GÅTT ÖVER FÖRVÄNTAN BRA! Trodde nog att det skulle vara jobbigare i dag eftersom jag kände viss antydan åt det hållet i går men som sagt, bättre än väntat.
Vi började dagen i simhallen, eller ja vi började den naturligtvis tidigare men just i simhallen måste man vara vaken och pigg annars drunknar man ;-) I dag blev det den sedvanliga sjuhundringen och sedan promenad till jobbet.

Min arbetdag har varit helt fri från möten och jag har jobbat undan en del vilket känns bra. Efter jobbet blev det gymmet och jag slängde Woggegubben ur bilen väl där så han gick de återstående 6 km hem ;-)

Jag hade ju bokat ett spinningpass i dag men jag hann även med en halvtimma på crosstrainern innan som uppvärmning. Och därefter blev det då 60 minuter spinning. Jag tog det lite lugnare med kadensen i dag av naturliga skäl men det kändes bra och nu väntar minst två dagars vila ;-)

På söndag däremot har jag bokat in ett steppass för det är bara för oss Xtravaganzare och jag tycker det är så kul att dom anstränger sig så jag har planer på att delta i alla fall. Senare på kvällen, efter stängningsdags, blir det Ladies Night. Jag har anmält mig för jag tycker att det är så fantastiskt att "gymmet mitt" har ett sådant engagemang långt utanför stängnings- och öppningsdags!

Skrivet av Angela Müller den 6 mars 2008 22:07

Kommentarer

Ha en underbar helg nu! *kram*

Skrivet av: Bim den 7 mars 2008 16:13

Bim> Du med som har födelsedag och allt! Hoppas du böir väl omhändertagen och lite bortskämd i dag ;-) Kram och Grattis*

Skrivet av: Angela den 7 mars 2008 16:15

Post a comment




Remember Me?