« Ni får tro mig på mitt ord! | Huvudsidan | Stavgång istället »

13 februari 2008

Vägen hem

BLEV EN LITE LÄNGRE TUR än vägen på morgonen till arbete. Vi gick längs Norr Mälarstrand och njöt fast det hade hunnit bli lite kallare än i morse och mörkare också för den delen. Men det blev i alla fall en sträcka på 4,4 km. Sedan blev det ju å andra sidan en bit till då vi gick till en annan favvorestaurang för att äta middag, men den mätte jag inte. I dag blev det sallad - efter gårdagens matfrossa med pizza. Nu ska jag kasta mig i säng för att vara utvilad för nästa dags arbete...

Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska ut och motionera i ottan i morgon - just nu känner jag mig förfärligt trött så det lutar åt sovmorgon ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 februari 2008 22:32

Kommentarer

Vad blev det då? Sovmorgon eller...? ;-)

Skrivet av: Bim den14 februari 2008 18:28

Bim> Klockskrället ringde 05.30 men det slutade med att jag somnade om eftersom benen kändes som cementstockar ;-) Däremot blev det stavgång, 4,5 km till dagens aktiviteter och sedan lika långt hem på eftermiddagen ;-)

Skrivet av: Angela den14 februari 2008 19:46

Post a comment
Remember Me?