« Med barnen | Huvudsidan | Vägen hem »

13 februari 2008

Ni får tro mig på mitt ord!

I MORSE, 06.15, SPRANG JAG UT PÅ EN LITEN LÖPRUNDA. Det var visserligen mörkt när jag gav mig i väg längs Klara strand och Norr Mälarstrand men när jag vände efter 5 km så vaknade dagen upp. En fantastiskt fin tur och eftersom jag inte hade kameran med så tog jag minnesbilder ;-)
Att springa längs vattnet när solen är på väg upp och dagen är helt ny är en underbar vardagsupplevelse!
Att sedan kunna summera 10,14 km och 81 minuter samt en god frukost efter dusch är en dagens höjdpunkter.

Att därefter ta en promenad på ytterligare 2 km till dagens arbete blev som socker på moset ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 februari 2008 13:43

Kommentarer

Att du bara orkar! Du är fantastisk!

Skrivet av: Bim den13 februari 2008 16:03

Bim> Nåja, det bllir ju inget annat den här veckan - åtminstone inte förrän jag hemma igen... Så med andra ord kan det bli gym tidigast på lördag och det är ju inte likt mig precis ;-) Men det var en härlig joggingtur i morse!

Skrivet av: Angela den13 februari 2008 21:59

Post a comment
Remember Me?