« 45 ägg senare | Huvudsidan | Mitt bidrag »

10 februari 2008

Nästan som en vanlig söndag

I ALLA FALL DE SÖNDAGAR SOM PASSERAT 2008... Jag har förstås cyklat i alperna och det är fortfarande en helt fantastisk upplevelse. När vi cyklar upp för den sista backen med 12% lutning och hela salen gungar i takt - då får man ståhud ;-) Jag har redan börjar få ångest för avslutningen som ju då är Vasaloppscyklingen 2/3 och sedan är det slut med detta underbara söndagsnöje. Det innebär att det bara är två träningstillfällen kvar med alpcykling ;-(

Nästan som en vanlig söndag - jo, det blev ingen badminton i dag eftesom Woffegubben har ont i en arm. Och resten av dagen har jag varit spicegirl (igen) med det undantaget att Woffe i dag var med hela tiden (så kallad spiceboy) och servade med att skära alla grönsaker som skulle skäras och det var många! Jag höll till vid spisen och tillagade allt Woffe skar ;-)

Här kommer det nu lite suddiga bilder (fråga mig inte vad jag har gjort för fel?) på dagens köksarbete...

1_woffeskaralla.jpg

Till dagens middag vankas det blomkålsmos och kokt broccoli samt grönsallad...

2_blomkalsmosobroccoli.jpg

Till detta hajmalsfilé...

3_hajmalfile.jpg

Och den obligatoriska helglångpannan åker förstås in...

4_obligatoriskalangpannan.jpg

Som mot slutet av ugnstiden kompletteras med solroskärnor och pumpafrön...

5_solrosopumpa.jpg

Till detta har jag gjort en köttfärssås på kycklingfärs, lök, kinakål samt en squash som precis nu kokat klart så nu blir det att fylla burkar för kommande luncher.

Resväskan har kommit ner från vinden och jag har plockat fram vinterjoggingdressen samt joggingskorna men något har ännu inte blivit nedpackat och det finns ju en viss risk att jag behöver något mer änn joggingutrustning...
Nåja, jag har ju i morgon kväll på mig också men då ska jag å andra sidan till gymmet ;-)

Skrivet av Angela Müller den 10 februari 2008 19:01

Kommentarer

Både grön och vit broccoli ser jag! ( Syftar på mitt inlägg om en elev i skolan som kallade blomkål för vit broccoli! ;-D )

Skrivet av: Bim den10 februari 2008 20:14

Dessa bilder vad säger man. Du är så go som tar kort på detta goa. Kram Ahnna
p.s step up och stryka i dag i 75min.

Skrivet av: Ahnna den10 februari 2008 21:17

Ser ut som om du tryckt in makroknappen, alltså blomman!

Skrivet av: Anna den10 februari 2008 21:20

Bim> Ja, jag läste ditt inlägg om den vita broccolin ;-) och skrattade gott.

Skrivet av: Angela den10 februari 2008 21:23

Ahnna> Tack! Du är så duktig! Jag har bara spinnat i dag ;-)

Skrivet av: Angela den10 februari 2008 21:24

Anna> Nej, den är iinte intryckt - jag tror att det har med bloxten att göra...

Skrivet av: Angela den10 februari 2008 21:25

Post a comment
Remember Me?