« Andra gången | Huvudsidan | Nästan som en vanlig söndag »

9 februari 2008

45 ägg senare

JO SÅ ÄR DET! Jag har stekt omeletter på löpande band denna lördag (igen). Men det är bra skönt att ha veckans frukostar färdiga bara att plocka med till jobbet. Jag har som vanligt kylen fullproppad med grönsaker men dessa får jag ta itu med i morgon för nu bär det snart i väg mot ett födelsedagsbarn.

Jag sov ganska länge i morse också (till 9) och det var visserligen skönt men det straffar sig snart genom att man inte hinner få gjort det man planerat. Jag måste ju få packat inför skidresan också eftersom jag kommer att tillbringa den mesta tiden fram till avresa i Stockholm. Men det får bli i morgon det också - hoppas söndagen blir riktigt lång ;-)

I morgon ska jag ju spinna Alpbiking igen men Woffegubben ville hoppa över badmintonen, som vi brukar spela varje söndag, eftersom han har lite ont i en arm. Det är kanske vettigt att vila från just badminton om armarna inte är fit for fight. Och jag är inte otacksam, om man säger så, för där får jag ju ytterligare lite tid över i morgon...

Jag har, som om inte allt annat vore nog ändå, massor av hemläxa inför nästa möte i Lifetime-gruppen också! Frågan är när jag ska klämma in den?
Till detta kommer ett fång ångest över att jag nästa vecka och veckan därpå inte kan träna på gymmet nu när det är så himla kul med mitt superset-program. Och ingen spinning - uj, uj, uj! Det känns inte bra men vad gör man? Jag får väl plocka med mig joggingutstyrseln så jag åtminstone få rört på benuslingarna!

Vilket då osökt får mig att tänka på att jag inte gjort något bokslut över januari ännu! Är det någon som har en halvtimme att låna ut ;-)

Skrivet av Angela Müller den 9 februari 2008 15:43

Kommentarer

Du kan få ta några timmar av mig! Jag har gott om dom! :-D

Skrivet av: Bim den 9 februari 2008 16:18

Bim> Tack, du är en Pärla ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 9 februari 2008 16:20

45 ägg...! Du borde kanske öppna eget hönseri? (så du har något att pyssla med på din fritid, hihi) ;-)

Skrivet av: Snurran den10 februari 2008 12:21

Snurran> Vilken himla bra idé! Har du fler? ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den10 februari 2008 15:48

Jag har alltid en massa goda ideér ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den10 februari 2008 15:49

Snurran> Så är det ;-) Och jag har ju plenti av fritid för att valla höns ;-) Eller vad man nu gör med dem? *Kram*

Skrivet av: Angela den10 februari 2008 17:06

Du kanske kan ta med dem ut i spåret? *jogga lite..* Nä, skämt åtsido, jag tror det är bättre att köpa äggen..

Skrivet av: Snurran den10 februari 2008 18:13

Snurran> Säj inte det! Då kanske man kan få upp lite fart - äntligen ;-)

Skrivet av: Angela den10 februari 2008 19:35

Post a comment
Remember Me?