« Längdskidor till salu | Huvudsidan | Det kom ett mail »

23 februari 2008

Den är på gång

ÄVEN OM JAG PRECIS KOMMIT HEM från den "riktiga" vintern i Sälen (visserligen plusgrader men snötäckta vidder) så kan man ju inte förneka att det bådar bättre tider. I alla fall om man råkar titta ut i sin trädgård ;-)

Det gjorde jag i dag när träningsvärken tvingade mig till ett stilla liv här hemma. Jodå, jag kan ta mig fram hjälpligt om jag går sakta och försiktigt och framför allt inte lyfter benen för högt utan tar mig fram i någon slags släpande variant ;-)

Kejsarolvonen, som står gömd mer eller mindre på baksidan av trädgården, råkade jag se i dag då jag tittade ut genom fönstret...

1_olvon.jpg

Närbild på blomman...

2_narbildolvon.jpg

Och Trollhasseln är rikare än någonsin på blommor i år...

3_trollhassel08.jpg

Närbild på blomman...

4_narbildtrollhassel08.jpg

Skrivet av Angela Müller den 23 februari 2008 17:31

Kommentarer

Härliga bilder på målgången! Och vilka fina på trädgården sen! Här går man och skryter om tussilagon på vägrenar när du har såna blomster på tomten! ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den23 februari 2008 21:54

Snurran> Det var gulligt av Göran att maila över några bilder där jag var med själv. Det blir ju aldrig så när man själv fotar ;-)
Ja, det är skönt att se att det äntligen händer något i trädgården - det gäller bara att hinna med för det är fort över. Fast jag kan minsann inte skryta med att jag sett någon tussilago ännu ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den23 februari 2008 22:14

Åh! Vilka underbara bilder! Nu längtar man ju något otroligt till att den riktiga våren ska komma!

Skrivet av: Bim den24 februari 2008 14:23

Bim> Det kan man lugnt påstå ;-) I dag har vi haft sådant där strilregn så man kan tro att man står i en biltvätt - regn ovanfrån, under och från bak- och framsida!

Skrivet av: Angela den24 februari 2008 20:00

Post a comment
Remember Me?