« Moset står på spisen | Huvudsidan | En helt annan sak »

14 januari 2008

Rakt in i rutinerna

MÅNDAGMORGON OCH VARDAG IGEN… Vi började dagen med simmning på Valhalla och jag blev så glad över att se Astor igen. Jag har inte sett honom sedan långt, långt före jul då han var, och förmodligen fortfarande är, sjuk men i dag var han med och det gjorde att mitt hjärta tog ett extra skutt. Både han och Rut tackade så hjärtligt för vykortet.
En annan god badkompis, Börje, tyckte att jag skulle antingen badas i klorin eller så ha en mer heltäckande klädsel när jag vistas i simhallen ;-)
Ahh, dom är så goa mina simborgare!

Jag blev så glad och inspirerad över att få träffa alla igen att jag simmade på som attan och tog ett varv extra i bara farten.

När jag sedan gick från simhallen till jobbet och svängde runt hörnet vid Ullevi så var det någon som busvisslade på mig?!
Det var Woffegubben som precis skulle köra ner bilen i garaget. Gullegubben!

Nu ska jag ta tag i allt arbete som blivit liggande och på onsdag blir det resa till Stockholm för workshop så här hinns det inte med att gnälla över att allt roligt nu är till ända. Och förresten hur skulle man någonsin kunna uppleva den glädje och frihet vi gjort under dessa veckor om det inte fanns någon vardag?

Och ute lyser solen - vad mer kan man önska så här första dagen i verkligheten?!

I kväll blir det spinning men först arbete ;-)

Skrivet av Angela Müller den 14 januari 2008 10:06

Kommentarer

Det var ett otroligt positivt skrivet inlägg för att vara den första vardagen efter semestern! :-D

Skrivet av: Bim den14 januari 2008 18:20

Bim> Det var bara en sådan positiv start i dag och den har hållit i sig hela dagen ;-)

Skrivet av: Angela den14 januari 2008 20:46

Post a comment
Remember Me?