« Rakt in i rutinerna | Huvudsidan | Uppmaning »

14 januari 2008

En helt annan sak

VAD HIMLA KUL DET ÄR ATT HA EN TRÄNINGSKOMPIS IGEN det är verkligen något helt annat när vi nu åker till gymmet gemensamt ;-)

I dag hade jag ett spiningpass men innan dess hann jag med en löprunda på bandet, 30 minuter och 4 km blev det. Sedan tog spiningpasset vid och det var ett ritkigt tufft pass i dag, jag var som en påse nötter i uppförsbacke efteråt ;-) Intervallträning med samma tuffa kadens hela passet igenom var sig man satt eller stog upp.

Woffe roade sig så gott han kunde i gymmet under tiden och efter dusch blev det hemfärd. Nu blir det nog inte så mycket mer än att packa badväskor och min gymväska för morgondagen. Jag har ett inbokat spinningpass igen och Woffe vill nog pausa i morgon men simma ska vi ju göra bägge två på morgonen innan jobbet.

Tyvärr blir det inte så mycket mer träning sedan denna veckan förrän möjligtvis till helgen då. På onsdag kommer jag inte hem förrän 20.30 från Stockholm och på torsdag vill mina kolleger att jag ska följa med ut på lite sus och dus.
Jag försökte komma undan med att jag inte kunde det för att jag har ett spinningpass inbokat på torsdag då skrattade dessa bägge "herrar" sig nästan fördärvade ;-)
Men, jag brukar ju betona att den sociala biten är viktig den också så jag avbokar gör dem till viljes. Vi har alltid trevligt när vi är ute och slarvar så jag får väl ta det som mental träning...

Skrivet av Angela Müller den 14 januari 2008 20:48

Kommentarer

Mental träning är ju faktiskt viktigt det också! ;-D

Skrivet av: Bim den14 januari 2008 21:56

Bim> Ja, eller hur?!

Skrivet av: Angela den15 januari 2008 15:23

Du har fått en Utmärkelse hos mig! ;-D Finns att läsa om i det här inlägget: http://bim.blogg.se/1200420550_utmrkelser_d.html . :-D

Skrivet av: Bim den15 januari 2008 19:42

Bim> Nu har jag läst - man tackar och bugar ;-)

Skrivet av: Angela den15 januari 2008 21:48

Post a comment




Remember Me?