« Raynauds sjukdom | Huvudsidan | Om någon nu skulle undra... »

23 januari 2008

Försök inte lära

EN MOBILTELEFON SIMMA - det är totalt meningslöst kan jag intyga... Om försök ändå görs så gör det inte i toaletten - dom stendör. Dessutom blir det himla pinsamt när man ska tala om på jobbet varför telefonen inte fungerar längre ;-)

Snabt som attan fick jag införskaffat ny i dag som tur är eftersom jag har allt i den, mail, kalender, uppkoppling - det är nog förresten lättare att räkna upp vad jag inte har... Dessutom har jag inte interntelefon på jobbet längre utan allt går till mobilen! Nä, det var så sant! Den klarar inte att koka kaffe ;-)

I kväll har jag varit på träff med xtravaganzagänget - vi som numera går fortsättningen soom heter LifeTime. En bra träff med mycket matnyttigt! Vi skrattade mycket ii dag också - det mäste väl räknas som mental näring ;-)

Skrivet av Angela Müller den 23 januari 2008 22:34

Kommentarer

Du får helt enkelt införskaffa en liten swimmingsuit till den! ;-) *kram*

Skrivet av: Snurran den23 januari 2008 23:00

Snurran> Finns det ;-)

Skrivet av: Angela den24 januari 2008 12:25

Hahaha! Ja, jag har varit SÅ NÄRA många gånger att tappa min mobil i toan! Men än så länge så har det inte hänt! ;-D

Skrivet av: Bim den24 januari 2008 18:43

Min man har lyckats med att lära den simma. Det vill säga den funka efter toadoppet, men det var en som skulle fixa det mesta så../ahnna

Skrivet av: Ahnna den24 januari 2008 19:53

Ahnna> Min har badat två ggr i toan. Första gången gick det bra ;-)

Skrivet av: Angela den25 januari 2008 08:13

Bim> Det är sannerligen ett ögonblicks verk i ordets rätta bemärkelse när det händer. Det säger bara Plupp ;-)

Skrivet av: Angela den25 januari 2008 08:15

Post a comment
Remember Me?