« Jobb i dag | Huvudsidan | Det vore inte sanningsenligt »

12 november 2007

Utmanad...

EN BLOGGVÄN har utmanat mig...
Så det är väl bara att svara ;-)

Vad gjorde du för tio år sedan?

Jobbade i stort sett dygnet runt…Med det annonssystem som nu snart är på väg ut. Det var några jobbiga år men trots allt roliga och givande. Jag slutade att röka 25 januari och min mamma dog 4 juni. Jag var i USA, New Orleans och San Fransisco.

Vad gjorde du för ett år sedan?

Lagade mat som vanligt ;-)

Fem snask du gillar?

Cashewnötter och så kallad naturgodis i övrigt är jag inte mycket för snask…men lite goa räkor eller något annat gott i matväg slinker gärna ner i stället för godis.

Fem sånger du kan hela texten utantill på:

I stort sett alla låtar av Cornelis Vreesvijk…

Vad skulle du göra om du var miljonär?

Jag gillar inte sådan här frågeställning. Vår lilla, dvs Anna ställde ofta den frågan när hon var liten knodd men som sagt. Det känns så meningslöst att drömma det man inte kan få…Jo, jag är så tråkig!

Tre dåliga vanor:

Jag gillar god mat, jag snusar och är ute på krogen då och då i goda vänners lag ;-)

Fem saker du gillar att göra:

Laga till nya (för mig) maträtter, läsa receptböcker, njuta av livet, motionera (för det mesta och i synnerhet efteråt), dagar med bra flyt vare sig det gäller på jobbet eller fritiden – med andra ord när planeringen stämmer.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:

Brallor som hänger till hälften ner på ändan, skor som man inte kan gå, dvs, icke fotriktiga dito som får fötterna att gråta, modekläder som bara är snygga och inte det minsta funktionella…när, jag kommer inte på något mer.

Fyra favoritsaker:

Min pulsklocka, alla mina olika jogging- och gymskor för olika behov, bilen som ger sådan stor frihet, vårt hus och hem…

Den som känner sig manad kan hänga på. Det är så jobbigt att utmana folk på något dem kanske inte egentligen vill…

Skrivet av Angela Müller den 12 november 2007 21:26

Kommentarer

Tack, det var trevligt att lära sig lite mer! Fast det mesta visste jag nog innan :-) *kram*

Skrivet av: Snurran den12 november 2007 22:18

Jättekul att läsa din lista! :-D

Skrivet av: Bim den13 november 2007 15:22

Bim> Och vän av ordnig undrar då förstås när din lista kommer ;-)

Skrivet av: Angela den13 november 2007 22:19

Hahaha! Den kommer! Men jag har inte haft tid! Nintendo Wii kom emellan! ;-D

Skrivet av: Bim den14 november 2007 15:44

Bim> Jag väntar med spänning ;-)

Skrivet av: Angela den14 november 2007 20:06

Post a comment
Remember Me?